Dobrodošli na spletnem mestu Slovenske filantropije, Združenja za promocijo prostovoljstva. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o aktivnostih in delovanju društva. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Slovenska filantropija ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.