Uvodna usposabljanja za mentorje in organizatorje prostovoljskega dela

Kako pripraviti organizacijo na prostovoljsko delo in voditi prostovoljce? Kakšne so novosti v zakonodaji? Kako motivirati in podpreti posameznike, da bodo čim uspešnejši prostovoljci? Kako uspešno delovati med pričakovanji uporabnikov, željami prostovoljcev in zahtevami organizacij?
slika10

 

 

 

 

Prijavo na usposabljanje lahko oddate pisno ali preko kontaktnega obrazca.

UVODNO USPOSABLJANJE ZA MENTORJE V NVO

Ljubljana, 22. maj 2018 (poteka v sklopu dogodkov TVU 2018) – brezplačno za vse organizacije, ki bodo prijavljene na Veseli dan prostovoljstva (17. maj 2018)

Usposabljanje je namenjeno mentorjem v nevladnih organizacijah in celostno odgovori na vprašanje kako pripraviti organizacijo na prostovoljsko delo in kako voditi prostovoljce.

Tematska usposabljanja za mentorje in organizatorje prostovoljskega dela

Tematska usposabljanja so namenjena vsem mentorjem prostovoljcev, ki bi se radi poglobili v specifična področja povezana z njihovo vlogo. Kako začeti s prostovoljstvom v organizaciji? Kako motivirati prostovoljce in jim nuditi ustrezno podporo ob izzivih s katerimi se srečajo? Na ta in še druga vprašanja si lahko odgovorite na tematskih usposabljanjih.

Prijavo na tematska usposabljanja lahko oddate preko kontaktnega obrazca.

MOTIVIRANJE IN SPREMLJANJE PROSTOVOLJCEV

Ljubljana, 8. maj 2018

Gre za vedno aktualno mentorsko usposabljanje, namenjeno tako novim kot tudi že izkušenim mentorjem.

REŠEVANJE KONFLIKTNIH SITUACIJ V PROSTOVOLJSTVU

Ljubljana, 20. marec 2018

Je naše najnovejše in zelo aktualno usposabljanje namenjeno tako izkušenim mentorjem kot začetnikom.

UVAJANJE PROSTOVOLJSKEGA DELA V JAVNE ZAVODE

Ni razpisanega termina.

Usposabljanje je namenjeno mentorjem in organizatorjem prostovoljstva v javnih zavodih. Celostno odgovori na vprašanje kako pripraviti javni zavod na prostovoljsko delo in kako voditi prostovoljce.

UČINKOVITI SESTANKI

Ni razpisanega termina.

Usposabljanje, ki je namenjeno vsem mentorjem, ki si želijo učinkovitosti na sestankih s prostovoljci ali ostalimi deleženiki.

 

befunky-collage