– Odzovemo se na prihod beguncev iz Ukrajine z materialno pomočjo, iskanjem namestitev, vzpostavitvijo tečajev slovenščine in pomočjo v azilnih namestitvah. – Praznujemo 30. obletnico delovanja z velikim dogodkom v Križankah.

Read More

– Nadaljujemo z odzivom na epidemijo koronavirusa z aktivacijo prostovoljcev, ko vznikne potreba. – Otvoritev Prostovoljske pisarne v Kopru.

Read More

Odzovemo se na krizno situacijo – širjenje epidemije koronavirusa – s tem, da v obdobjih ukinitve javnega prevoza aktiviramo prostovoljce_ke, ki prevažajo zaposlene v domove za starejše in UKC Ljubljana, prostovoljce, ki pomagajo v socialno varstvenih in zdravstvenih ustanovah, šivamo zaščitne maske iz blaga in razširimo projekt razdeljevanja viškov...

Read More

Prej enodnevni Festival prostovoljstva zaradi velikega interesa razširimo v enotedenski dogodek, ki poteka po celi Sloveniji z osrednjo prireditvijo na Dvornem trgu v Ljubljani. Sodeluje 70 prostovoljskih organizacij.

Read More

Prvič tudi v Sloveniji praznujemo mednarodni dan mladih prostovoljcev, ki je namenjen vsem, ki svoj čas in energijo vlagajo v prostovoljsko delo. Že naslednje leto dogodek preraste v Festival prostovoljstva na prostem.

Read More

– Vključimo se v globalno mrežo prostovoljstva IAVE in promocijo dobrih praks iz Slovenije prenašamo v svet. – Na 2. slovenskem kongresu prostovoljstva podelimo prve zlatnike Slovenske filantropije najzaslužnejšim za širjenje prostovoljstva.

Read More

Delo z begunci in mladimi razširimo še na starejše. Prvi projekt je Skupaj za večjo kvaliteto življenja, katerega namen je prostovoljsko aktiviranje starejših za zagovarjanje njihovih pravic, poteka pa na Ptuju in v Ljubljani. Kasneje iz tega zraste projekt Starejši za starejše, ki ga kasneje prenesemo na ZDUS.

Read More

Organiziramo prvi kongres prostovoljstva z naslovom ‘Prostovoljstvo včeraj, danes, jutri’. Kongrese prostovoljstva organiziramo vsako drugo leto.

Read More

– Delo z begunci in promocijo prostovoljstva nadgradimo s promocijo zdravja, najprej v okviru manjšega projekta na Kogu. – Delo v Sloveniji nadgrajujemo s prenosom dobrih praks prostovoljstva in dela z begunci v države, prizadete z oboroženimi konflikti in druge države Zahodnega Balkana.

Read More

– Sklenemo dogovor z UNHCR(Urad Združenih narodov za begunce) in postanemo njihov implementarni partner, intenzivno sodelovanje traja do odhoda UNHCR iz Slovenije leta 2007. – Začenjamo z delom v bivših republikah Jugoslavije.

Read More
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor