KAR MIRNO – NISTE EDINI!

Konstruktivno komunikacijo prepogosto jemljemo kot samoumevno. Pa to ni nujno – takšna lahko postane šele, ko razumemo procese, ki delujejo, ko komunikacija poteka.

Na izobraževanju boste spoznavali in raziskovali kaj se dogaja, ko komunicirate – bodisi s sodelavci, nadrejenimi, prijatelji, domačimi. S praktičnimi vajami na lastnih primerih boste spoznavali zakaj določena dejanja v vas zbujajo neprijetne občutke, raziskovali kako se na takšna občutja najpogosteje odzovete, ugotavljali kaj se skriva za razdiralnim vedenjem ter spoznali različne tehnike za doseganje večje povezanosti in konstruktivnega reševanja konfliktov. Spoznali boste kako poslušati in resnično slišati, ter kako sporočati, da vas bodo drugi resnično razumeli.

Vsebine izobraževanja temeljijo na dognanjih transakcijske analize in nenasilne komunikacije. Učinkovitega komuniciranja, ki je temelj dobrih odnosov, se je mogoče naučiti kot vožnje z avtomobilom. Teorijo preizkusimo v praksi in potem čez čas pridemo na cilj, ne da bi o vožnji sploh razmišljali.

Izobraževanje bo potekalo v manjši skupini in bo razdeljeno v 3 sklope:

Izobraževanje bosta vodila dolgoletna trenerja komunikacije in drugih veščin razvijanja osebnostnih kompetenc, Tjaša Arko in Jaka Kovač.

“Vedno me navdušijo usposabljanja, ki imajo zanimivo teoretično podstat in jo v delavniški obliki preizkusiš kot udeleženec, in to izobraževanje zajema oboje. S Tjašo in Jako se varno podaš na pot odkrivanja in učenja, kako peljati komunikacijo z otroki, učenci, dijaki, sodelavci, vodstvom ali tudi doma, da le-ta zadovolji tvoje potrebe in potrebe sogovornika. Naučiš se, da slišiš in si slišan, da je rezultat konstruktivna rešitev v vsestransko zadovoljstvo, da »znaš stopiti v čevlje drugega«, da znaš »stisniti na gumb« in se umiriti, da si povezovalen tudi, ko rečeš ne. Domov odhajaš z vedenjem, da samo z empatijo do sebe premoreš empatijo do drugega. Se sliši logično in enostavno? Morda v teoriji, praksa pa… je treba izkusit.” – udeleženka Darja

Pošljite nam izpolnjeno prijavnico in si preberete še nekaj o naših splošnih pogojih.

Ponudba v pdf obliki..

Za vsa ostala vprašanja in informacije pokličite na 069 954 197 ali pišite na marjeta.luznik@filantropija.org.

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor