Vzpostavitev prostovoljskega programa in pridobivanje prostovoljcev

Izobraževanje je namenjeno mentorjem prostovoljcev in celostno odgovori na vprašanje, kako pripraviti organizacijo na prostovoljsko delo in kako voditi prostovoljce. Na izobraževanju tem iz Zakona o prostovoljstvu ne bomo obravnavali, saj s tem namenom pripravljamo brezplačno delavnico o Zakonu o prostovoljstvu.

PASICA_Naslovne_za_Uvodna_izobrazevanja_55

Poglobimo se v naslednje teme:

  • Pomen organiziranega prostovoljstva v družbi in kje so meje med prostovoljstvom in izkoriščanjem,
  • Doprinos prostovoljstva posamezni organizaciji in družbi,
  • Proces uvajanja prostovoljstva v organizacijo,
  • Načini pridobivanja primernih prostovoljcev,
  • Izbor primernih prostovoljcev in sklepanje dogovorov.

Izobraževanje bo potekalo 8. novembra 2023 od 9.00 do 16.00, v prostorih Slovenske filantropije v Mariboru (Partizanska cesta 29, 
2000 Maribor).

Prijavnico najdete tukaj. Prijavite se lahko tudi preko kontaktnega obrazca.

Izobraževanje je brezplačno. Nekaj dni pred izvedbo izobraževanja na mail, ki ste ga navedli ob prijavi prejmete navodila o dostopu in poteku izobraževanja. Pri prijavah na usposabljanje imajo prednost organizacije iz Občine Maribor. Če bodo na voljo dodatna prosta mesta, bomo sprejeli tudi udeležence iz drugih organizacij. 

Število udeležencev na izobraževanju je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijavnice sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Slovenska filantropija si pridržuje pravico, da izobraževanje v primeru premajhnega števila prijav odpove. 

Največja prednost naših izobraževanj so izkušeni in kakovostni izvajalci, ki vsebine podajajo na strokoven in zanimiv način. Delo poteka po interaktivnih metodah, znanja in vsebine pa se navezujejo tudi na konkretne primere, ki jih pri svojem delu izpostavljajo mentorji prostovoljcev.    

Za vaša vprašanja in informacije se lahko obrnete na Vesno Strlič, na telefonski številki 01 433 40 24 ali na e-naslovu usposabljanja@filantropija.org.

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor