Kaj je dobra ekipa? Kako poteka komunikacija v dobro delujočem timu? Kako način komuniciranja vpliva na vzdušje in odnose v ekipi? Kaj je konstruktivna komunikacija? Kako prisluhniti drugim in podajati sporočila na način, da boste slišani? Kako lahko z učinkovitim komuniciranjem izboljšamo odnose in člane ekipe povežemo med seboj?
Učinkovita komunikacija je tista, pri kateri prejemnik sporočilo pošiljatelja dojame tako, kot je pošiljatelj želel, da bi ga dojel. Znamo pošiljati prava sporočila?
Skrajšajmo čas, ki ga porabimo za nekonstruktivno razmišljanje o dejanjih in besedah drugih ter se osredotočimo na odnose ter vnašanje kvalitet, ki tlakujejo pot učinkovitemu komuniciranju. Tako bomo razvili potrebne kompetence tima in dosegli učinkovito delovanje ter dobre medosebne odnose.

Komu je delavnica namenjena?
Delavnica je namenjena vodilnim kadrom, ki želijo vzpostaviti trdnejši odnos znotraj svoje ekipe in vzpostaviti optimalno in učinkovito delovno okolje ter ekipam, ki želijo izboljšati odnose znotraj tima.

Kaj bodo udeleženci delavnice pridobili?
Delavnica temelji na spoznanjih transakcijske analize in nenasilne komunikacije. Udeleženci bodo na praktičnih primerih spoznali, da za prav vsakim vedenjem stojijo različne človekove potrebe in da so problematične predvsem strategije, preko katerih jih ljudje poskušamo zadovoljevati. Naučili se bodo slišati kaj je resnično sporočilo za besedami in vedenji. Raziskovali bodo, kaj jim je v odnosih med sodelavci resnično pomembno in spoznali načine, kako ubesediti željeno na način, da jih sodelavci slišijo, razumejo in se povežejo z njimi.

Kdo so vodje delavnice?
Delavnico vodijo praktiki, ki koordinirajo usposabljanja in treninge na področju komunikacije, prostovoljstva in razvijanja osebnostnih kompetenc ter skupinske dinamike preko 15 let. Sproščeni in svojstveni pristopi, odpiranje novih polj možnega, kreativnost v razmišljanju in ravnanju ter obdelovanje težkih tematik na zabaven in zanimiv način so bistvene karakteristike delavnice.

Trajanje delavnice:
Delavnica traja 8 ur, po želji se lahko individualno prilagodi željam naročnika.

Število udeležencev:
Za optimalno izvedbo delavnice je lahko prisotnih največ 16 oseb.

Cena delavnice: 150€/osebo
Pri prijavi več zaposlenih istega podjetja dobijo nadalje prijavljeni 25% popust.
Po želji lahko za udeležence delavnice organiziramo kosilo z našim lastnim catering kosilom – 10€/osebo, izbor hrane po dogovoru.
Udeležencem bodo na delavnici na voljo topli in hladni napitki, sadje ter prigrizki.

»Nihče ne more sam zaigrati simfonije. Zanjo je potreben orkester.«

  1. E. Luccock

Želite delavnico prilagoditi vaši naravi dela in specifikam vaše ekipe? Kontaktirajte nas in delavnico bomo, skupaj z vami, prilagodili vašim potrebam in specifikam!

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor