Out of Stock

Antistres žogica mini

3.00

Žogice, ravno pravšnje velikosti zato, da jih malo manjše dlani stiskajo in malo manjši noski poduhajo. Polnjena z obdelanimi ajdovimi luščinami in sivko. Za prijetno sprostitev.

Počisti
Šifra: Antistres-1-1 Kategorija:

Opis

Zakaj ne bi ob stresnem momentu, namesto, da se razburimo, vzeli v roke žogice, jo nekajkrat stisnili v dlani, si jo podali iz roke v roko, jo poduhali in se tako na prijeten in prijazen način sprostili in zbrali svoje misli? Tudi otroške ročice in glave včasih potrebujejo odklop. 

Antistress žogice mini so manjše velikosti in primerne tudi za otroške dlani. 🙂 

 

Antistresne žogice so primerne za sprostitev v stresnih trenutkih. Žogico lahko preprijemamo med rokami, da se lažje zberemo in se sprostimo, ali pa si vzamemo minuto odmora za sprostitev in si jo podajamo s prijatelji.

 

Z žogicami lahko tudi žongliramo, kar pomaga usklajevati delovanje leve in desne možganske polovice ter izboljšuje sposobnost koncentracije.

 

 

Žogice so izdelane iz naravnih materialov. Bombažno telo žogice je napolnjeno s sivko, ki pomirja, in ajdovimi luščinami, ki so prijetne na otip in delujejo mikro-masažno. Ajdove luščine zelo dobro uravnavajo temperaturo, so zelo trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. Za žogice uporabljamo ajdove luščine, ki so hidrotermično obdelane, ne vsebujejo prašnih delcev in delujejo antialergeno.

 

 

Žogice so oblikovane in narejene v Sloveniji, z nakupom izdelka podprete delovanje Slovenske filantropije in delavnic naše enote Hiše Sadeži družbe v Murski Soboti. Iskrena hvala!


OSNOVNE INFORMACIJE:
Material: 100 % bombaž
Polnilo: ajdove luščine (hidro-termično obdelane), sivka
Premer žogice: cca 6 cm
Oblikovano in šivano v Murski Soboti.
Oblikovalka: Tatjana Kalamar Morales
Šivilje: krojač Mirko, šivilja Marija, nekdaj zaposlena v Muri
Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so unikatni.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Vzorec blaga

25, 33, 41, 65, 72, 236, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antistres žogica mini”