Ovitek A5 iz jeansa

12.00

Ovitek iz recikliranega jeansa – za vstavljanje listov ali zvezkov velikosti A5.

6 na zalogi

Šifra: Ovitek iz jeansa Kategorija:

Opis

Ovitek, v velikosti A5 je kot nalašč za vlaganje A4 listov za zapiske znova in znova. Vstavljate lahko kakršnekoli A4 liste, lahko pa si nanje predhodno natisnete koledar, črte, kare, obliko, kot vam ustreza… in jih tudi menjavate! Ko jih popišete, jih shranite v mapo, ovitek pa napolnite z novimi listi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovitek je opremljen s čvrsto dvodelno gumo, ki bo vaše liste zadržala v pravi poziciji, hkrati pa boste z drugim delom gume ovitek zaprli in tako preprečili mečkanje in izpadanje listov. Ovitek ima na obeh straneh rob , tako da lahko vanj vstavite tudi a5 zvezek, ali pa tja shranite kaj pomembnega.

Izdelek je ročno narejen iz recikliranih materialov, blago se med seboj razlikuje, zato niti dva izdelka nista enaka.OSNOVNE INFORMACIJE:
Material: recikliran jeans, jersey, poliestrsko polnilo, karton
Mere podloge: 20 x 25 cm, višina blazinice 2 cm
Šivano v okviru programov, ki jih izvaja Slovenska filantropija in so namenjeni integraciji beguncev.
Krojač: Moutez Bara

izdelki so nastali v okviru programov, ki jih izvaja Slovenska filantropija in so namenjeni integraciji beguncev.

Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači, hkrati pa lahko izbirate tudi med izdelki, ki se ustvarijo na delavnicah, ki potekajo v okviru programov, namenjenih integraciji beguncev. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so v celoti narejeni ročno in unikatni.

Dodatne informacije

Teža0.10 kg
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor