Set za žongliranje

12.00

Set za žongliranje iz recikliranih materialov

Šifra: Set za žongliranje Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Žongliranje uravnava vašo levo in desno stran telesa in možganov, kar pomaga pri ravnotežju in drugih vrstah motoričnih spretnosti. Izboljšuje zavedanje lastnega telesa, ritma ter koordinacijo rok in oči, kar je zelo koristno pri različnih igrah in spretnostih. Poleg tega vzdržuje ter povečuje obseg gibanja v rokah in ramenih ter podmazuje sklepe.
Žongliranje sprošča stres – z njim dosežete stanje “sproščene koncentracije” – hkratno izostrenega fokusa ter koordinacije v sproščenem stanju.
Že 5-minut žongliranja bo izčistilo um skrbi in po tej kratki meditaciji boste probleme videli z več jasnosti in fokusa. Žongliranje vas namreč potopi v trenutek ter tako posledično onemogoča preveč skrbi naenkrat.

Same dobre in lepe stvari!

       

 

Preizkusite se v novem hobiju, ki ga boste zagotovo vzljubili!

Predstavljamo vam osnovni žonglerski set s tremi žogicami in navodili kako začeti. V veliko pomoč pa vam bo tudi video, ki nam ga je prijazno v uporabo posodil Nik Škrlec. In kot pravi stara modrost – vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!

 

 

Začnite že danes! 🙂

 

 

Izdelek je ročno narejen iz recikliranih materialov, blago se med seboj razlikuje, zato niti dva izdelka nista enaka.


OSNOVNE INFORMACIJE:
Material žogic: recikliran srajčni bombaž, polnilo iz ajdovih luščin in riža
Material etuija: recikliran jeans

V setu najdete 3 žogice ter navodila za žongliranje s qr kodo do video navodil.

Šivano v okviru programov, ki jih izvaja Slovenska filantropija in so namenjeni medgeneracijskemu povezovanju

Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači, hkrati pa lahko izbirate tudi med izdelki, ki se ustvarijo na delavnicah, ki potekajo v okviru programov, namenjenih integraciji beguncev. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so v celoti narejeni ročno in unikatni.

Dodatne informacije

Teža0.4 kg
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor