Stojalo za knjigo in tablico

34.4934.99

Komplet stojal za knjigo in tablico, s katerim bosta branje vaše najljubše knjige in uporaba tablice prijetna in udobna.

Šifra: Komplet stojal Kategorija:

Opis

Za vse, ki radi berete in uporabljate vaše tablice v udobnih položajih, brez neprijetnih mravljincev po rokah in otrdelega vratu je komplet za knjigo in tablico idealna rešitev. Stojalo je primerno za branje in uporabo tablice v različnih položajih in v vseh vam najljubših kotičkih. 

V spodnjem videu si lahko pogledate kako sta uporabo bralnikov kreativno raziskovala Barbara Lapajne Predin in Gorazd Žilavec. 

Izdelek je sestavljen iz blazine, polnjene z obdelanimi ajdovimi luščinami, ter dveh ovitkov, ki se na blazino pritrdita z ježkom.

Knjigo/tablico vstavite v ovitek, blazino prilagodite podlagi tako, da vam je najudobneje in – uživanje ob branju in uporabi se lahko prične. Vse dele izdelka lahko uporabite tudi ločeno – ovitek za zaščito knjige in tablice ter blazino kot običajno blazino, na katero se naslonite in odpočijete utrujeno glavo.

 

 

Blazina je polnjena z obdelanimi ajdovimi luščinami, ki delujejo mikro-masažno, zelo dobro uravnavajo temperaturo, imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo uporabne tudi kot topel ali hladen obkladek. Blazina se zelo dobro prilagaja površinam in je uporabna na veliko načinov.

 

 

 

Stojalo je oblikovano in narejeno v Sloveniji, z nakupom izdelka podprete delovanje Slovenske filantropije in delavnic naše enote Hiše Sadeži družbe v Murski Soboti. Iskrena hvala!


OSNOVNE INFORMACIJE:
Material: 100 % bombaž
Polnilo: ajdove luščine (hidrotermično obdelane), filc
Premer blazine: cca 20 cm
Dimenzije ovitka za knjigo: 36 cm (dve polovici po 18 cm) x 22 cm
Dimenzije ovitka za tablico: 20 x 26 cm (primeren za tablico do 10,5″)
Oblikovano in šivano v Murski Soboti.
Oblikovalka: Tatjana Kalamar Morales
Šivianje: krojač Mirko, šivilja Marija, nekdaj zaposlena v Muri
Slovenska filantropija je humanitarna organizacija,  ki deluje v javnem interesu vse od leta 1992, s podjetniškimi idejami o lastnih izdelkih pa smo pričeli leta 2012. V naši ponudbi najdete tekstilne izdelke, ki jih v Murski Soboti izdelujejo težje zaposljive osebe, nekdanje Murine šivilje in krojači. Gre za družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, saj pri zasnovi in izdelavi uporabljamo principe redizajna (oblikovanje novih izdelkov s ponovno uporabo – npr. redizajn starih kavbojk, jutinih vreč ali uporaba viškov proizvodnje) ter principe socialnega podjetništva in pravične trgovine. Vsi izdelki so unikatni.

Dodatne informacije

Unikatni izdelek - vzorec blaga

104, 136, 197, 245, 246, 247, 248

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stojalo za knjigo in tablico”