Kaj pomeni motiviranost? Kaj motivira ljudi, da dajo od sebe največ? Kaj je razlog, da so ljudje motivirani za delo v isti organizaciji tudi več let?
Motivacija je definirana kot potreba, za katero verjamemo, da jo lahko dosežemo. Potrebe zaposlenega lahko razdelimo na zunanje (potreba po hrani, zavetju, mobilnosti…) ter na notranje (potreba po varnosti, spoštovanju, vrednosti). Šele ko razumemo potrebe, lahko izbiramo ustrezne motivacijske aktivnosti ter aktivnosti zastavimo na pravilen način. Če ustrezno vplivamo na notranjo in zunanjo motivacijo posameznika, bomo imeli zaposlene, ki bodo v našem podjetju zadovoljni in bodo svoje delo opravljali kvalitetno. S takšnimi delavci smo na poti uspeha in rasti v vseh pogledih.

Kakšno ekipo si želite v vašem podjetju? Kako skrbite za svoje skupine zaposlenih?

Slovenska filantropija vzpodbuja in promovira prostovoljstvo že preko 26 let. Gonilna sila prostovoljstva bu denar. Vas zanima kako so motivirani prostovoljci, ki v Sloveniji opravijo skoraj 10 mio. prostovoljskih ur letno?

Komu je delavnica namenjena?
Delavnica je namenjena vodjem timov, kadrovskim službam in drugim vodstvenim kadrom, ki so pripravljeni raziskovati ozadja motivacije in želijo svoje sodelavce visoko motivirati in jih ohraniti v svoji uspešni ekipi.

Kaj bodo udeleženci delavnice pridobili?
Udeleženci bodo pridobili teoretična znanja s področja zunanje in notranje motivacije ter orodja za lastno strateško načrtovanje motiviranja zaposlenih za različne naloge in v različnih delovnih okoljih.

Kdo so vodje delavnice?
Znanja bodo predajali praktiki – ljudje, ki motivirajo prostovoljce, organizirajo družbene akcije in nudijo podporo ljudem v situacijah, ki izgledajo mnogokrat brezizhodne. Predstavili vam bodo teorije, ki delujejo in praktične primere, ki navdihujejo.

Trajanje delavnice:
Delavnica traja 3 ure, po želji se lahko individualno prilagodi potrebam naročnika.

Število udeležencev:
Za optimalno izvedbo delavnice je lahko prisotnih največ 16 oseb.

Cena delavnice: 70€/osebo
Pri prijavi več zaposlenih istega podjetja dobijo nadalje prijavljeni 25% popust.

Ljudje pogosto pravijo, da motivacija ne traja dolgo. No, tudi tuširanje ne. Zato ga priporočam dnevno. (Zig Ziglar)

Želite delavnico prilagoditi vaši naravi dela in specifikam vaše ekipe? Kontaktirajte nas in delavnico bomo, skupaj z vami, prilagodili vašim potrebam in specifikam!

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor