Bronasti znak Civilne zaščite

Priznanje smo prejeli za požrtvovalno in uspešno delo  pri postavljanju začasnih nastanitvenih centrov in oskrbi migrantov v letu 2015.

IMG_20170322_121959244 (2)

Velika nagrada SOF

Večletno odlično sodelovanje Slovenske filantropije s kreativnim parom Martina Hakl KokovnikPristop in Drago Mlakar je nagradila tudi strokovna žirija 25. Slovenskega oglaševalskega festivala. V kategoriji tiskani oglasi in plakati je veliko nagrado prejela serija del Ladja in Stena za Festival migrantskega filma 2015.

Nagrada ERSTE Fundacije

Slovenska filantropija je 27. junija 2013 na slavnostni podelitvi na Dunaju prejela drugo nagrado ERSTE Fundacije za družbena vključevanja v vrednosti 30.000 EUR. Nagrajeni projekt  Socialna integracija migrantov je del širšega projekta z naslovom »Integracijski paket za brezposelne migrante, begunce in prosilce za azil«. Projekt izvajamo skupaj Slovenska Filantropija in Svobodni sindikati Slovenije, financirata pa ga Evropski socialni sklad in proračun Republike Slovenije. Preden je bila nagrada, je bil projekt in pred njim se je začelo z zgodbo našega sodelavca, ki je zahteval od vseh nas, da ukrepamo. Da pomagamo ljudem, ki so jim odvzeli dostojanstvo …

Websi Nagrada za spletno stran

Za spletno stran www.prostovoljstvo.org je Slovenska filantropija leta 2012 prejela Websi nagrado za 1. mesto v kategoriji DOBRODELNEŽI.

Plaketa Mestne občine Ljubljana

Mestna občina Ljubljana je 9. maja 2012 Slovenski filantropiji podelila plaketo glavnega mesta Ljubljana kot priznanje ob 20 – letnici delovanja številnih ozaveščevalnih programov za dvig kvalitete bivanja v skupnosti, za zagovorništvo socialno šibkih skupin in povezovanje prostovoljcev, za medgeneracijsko prostovoljstvo, ki s projektom Sadeži družbe povezuje šole in društva upokojencev, za skrb za migrante, soustanoviteljstvo Ambulante s posvetovalnico za osebe brez urejenega zdravstvenega zavarovanja ter za promocijo  pomena prostovoljstva, ki v svoj krog vabi vedno več ljudi, pripravljenih pomagati soljudem v stiski.

Bronasti znak za pomemben uspeh pri zagotavljanju varnosti

Ministrstvo za notranje zadeve je 27. junija 2002 Slovenski filantropiji (takratnemu Centru za psihosocialno pomoč beguncem) podelilo bronasti znak za pomemben uspeh pri zagotavljanju varnosti.

Hiša Sadeži družbe med 20 najboljšimi evropskimi socialnimi inovacijami na področju staranja

Fundacija kralja Badouina je v letu 2013 objavila nagrado za najbolj inovativne projekte na področju staranja. Na razpis omenjene fundacije se je prijavilo več kot 220 projektov. Strokovna žirija, ki so jo sestavljali strokovnjaki iz različnih evropskih ustanov, je izbrala dvajset finalistov, med njimi tudi projekt Hiša Sadeži družbe. Za projekt Hiša Sadeži družbe je to že druga nagrada. V Evropskem letu aktivnega staranja in medgeneracijske solidarnosti leta 2012 so na povabilo EK projekt predstavili na zaključni konferenci na Cipru.

Hiša Sadeži družbe na zaključni konferenci na Cipru

V okviru Evropskega leta aktivnega staranja in medgeneracijske solidarnosti 2012, smo s strani Evropske komisije dobili povabilo, da na zaključni konferenci Evropskega leta predstavimo projekt medgeneracijskega skupnostnega centra Hiša Sadeži družbe. Projekt je bil prepoznan kot primer dobre prakse, družbo pa so nam delali drugi evropski projekti, ki so se ukvarjali s temo staranja in medgeneracijske solidarnosti.

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor