ORGANIZACIJA:

  Naslov:

  Telefon:

  E-mail:

  KONTAKTNA OSEBA:

  Telefon:

  E-mail:

  Izberite enega od predlaganih SKLOPOV, ki tematsko najbolje opisuje vaše delovanje:

  Število udeležencev z vaše strani (predvideno število):

  Organizacije, ki ste aktivne v okviru istih tem, boste na veselem dnevu postavljene skupaj. S tem boste imeli možnost za povezovanje in mreženje, obiskovalci pa bodo imeli priložnost spoznati paleto prostovoljstva po posameznih področjih.

  SVOJO ORGANIZACIJO BOSTE PREDSTAVILI (označite – lahko vse):

  Na stojnici (predvidoma pol stojnice na organizacijo)
  Z dodatnimi aktivnostmi (animacije na stojnici…), preko katerih boste vaše delo predstavili obiskovalcem


  Aktivnosti (animacije), ki jih boste izpeljali (krajši opis aktivnosti, komu so namenjene):

  Prosimo, zapišite promocijski tekst oz. povabilo (do 200 besed s presledki), s katerim bi želeli privabiti udeležence dogodka (kratko in jedrnato: s čim se vaša organizacija ukvarja, kaj delajo prostovoljci, kaj se bo dogajalo na vaši stojnici, animacije, ki jih boste izvedli …

  S prijavo vaše aktivnosti preko tega obrazca se strinjate z objavo opisa aktivnosti in navedenih kontaktov na spletnih in FB straneh. Ker gre za javni dogodek, bodo predstavniki organizacij fotografirani ali posneti, fotografije ali posnetki pa javno objavljeni na spletu ali v medijih ali kako drugače dostopne širši javnosti. Dejstvo, da se te osebe javnega dogodka udeležijo in da se ob fotografiranju ne umaknejo, se zato šteje kot njihova privolitev k tovrstnem fotografiranju ali objavi fotografij.

         


  S poslano prijavo se strinjate, da Slovenska filantropija v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov obdeluje vašo prijavo za potrebe izvedbe dogodka in z njim povezanih aktivnosti.

 • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
 • WordPress CMS Checker
 • slot gacor