Vabimo vse zainteresirane prostovoljke in prostovoljce, še posebej mlade, da se nam pridružite v celoletni program mentorstva otrokom v obliki druženj ter učnih pomoči enkrat tedensko. Program se bo izvajal v Ljubljani, Mariboru, Črnomlju, Metliki, Murski Soboti, Logatcu, Kopru in Žalcu.

Pred prijavo preberite Protokol Slovenske filantropije za zaščito otrok.

 

  Ime in priimek

  E-mail naslov

  Telefonska številka

  Datum rojstva

  Željeni kraj opravljanja prostovoljskega dela (Iščemo v Ljubljani, Mariboru, Črnomlju, Metliki, Murski Soboti, Logatcu, Kopru in Žalcu)

  Dosedanje izkušnje dela z otroki (na kratko)

  Želel/a bi pomagati naslednjim skupinam otrok/mladih (lahko jih označite več)

  Delovno - zaposlitveni status v šolskem letu 2022/23 (Dijak_inja/Študent_ka/Zaposlen_a/Nezaposlen_a/Drugo)

  S klikom na gumb "Pošlji" se obvezujete, da boste spoštovali Protokol za zaščito otrok Slovenske filantropije ter da boste pred pričetkom dela prinesli potrdilo o nekaznovanosti s strani Ministrstva za pravosodje. S klikom se tudi strinjate, da se vaši podatki lahko obdelujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov za potrebe izobraževanj na Slovenski filantropiji in z njimi povezanih aktivnosti.

   

  Za zainteresirane prostovoljce in prostovoljke bomo pripravili uvodno usposabljanje, prvo bo potekalo že meseca septembra v prostorih Slovenske filantropije v Ljubljani, še pred tem pa vas bomo povabili na uvodni pogovor.

   

  Več informacij: prostovoljci@filantropija.org, 031 611 037.

 • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
 • WordPress CMS Checker
 • slot gacor