Prijava na tematsko usposabljanje za prostovoljce

Opis dogodka

Prijavnica:

Ime in priimek udeleženca

Naslov

Pošta

E - mail

Telefon

Letnica rojstva

Prijavljam se na:

Plačnik usposabljanja

V primeru, da ste kot plačnika usposabljanja navedli organizacijo, v spodnji okenček prosimo navedite naslov organizacije

Davčna številka organizacije

Katere teme, povezane s vsebino usposabljanja, vas še posebej zanimajo?

V primeru fotografiranja aktivnosti, dovoljujem Slovenski filantropiji, da fotografije uporablja za potrebe usposabljanj: DANE

S klikom na gumb "Pošlji" se strinjate, da se vaši podatki lahko obdelujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov za potrebe usposabljanj na Slovenski filantropiji in z njimi povezanih aktivnosti.

Na tematskih usposabljanjih dobijo prostovoljci dodatna znanja, na podlagi katerih so lahko še boljši. Na tematskih usposabljanjih se srečajo z drugimi prostovoljci, ki delajo na podobnih projektih, kar vodi v nova mreženja in sodelovanja ter posledično še boljše izvedbe vaših projektov. Namenjena so tistim prostovoljcem, ki iščejo dodatna znanja in refleksijo na svoje delo. Za mnoge prostovoljce pomeni udeležba na usposabljanju nagrado in še dodatno motivacijo za delo.

Slovenska filantropija si pridržuje pravico, da usposabljanje v primeru premajhnega števila prijav odpove in da v primeru odpovedi s strani udeležencev do 2 dni pred izvedbo vseeno zaračuna polno ceno usposabljanja.

Več informacij: usposabljanja@filantropija.org ali 01 430 12 88