Razpis za prosto delovno mesto

Razpisujemo delovno mesto »strokovnega vodje medgeneracijskega skupnostnega centra Hiša Sadeži družbe Črnomelj«

Delovne obveznosti strokovnega vodje:

Koordinacija medgeneracijskih aktivnosti in delo z uporabniki

Pogoji za prijavo:

–        Končana višja ali visokošolska izobrazba Fakultete za socialno delo, ima opravljeno pripravništvo ali ter strokovni izpit na področju socialnega varstva
–        Ali: končana višja ali visoka šolo psihološke smeri, pedagoške smeri in njenih specialnih disciplin, pravne, sociološke, zdravstvene smeri-smer delovne terapije in teološke smeri z ustrezno specializacijo ter imajo eno leto delovnih izkušenj na področju socialnega varstva, opravljeno pripravništvo in strokovni izpit na področju socialnega varstva
–        dobro pisno in govorno znanje slovenskega in angleškega jezika
–        dobro znanje dela z  računalniškimi programi
–        vozniški izpit B kategorije.

Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki so že uspešno opravljali podobna dela (profesionalno ali prostovoljsko), ki imajo izkušnje z delom s starejšimi in z mladimi oziroma z organizacijo medgeneracijskih aktivnosti in bodo za to predložili ustrezne reference.

Delovno mesto je razpisano za polni delovni čas, za določen čas do 31.12.2015. Z izbrano/izbranim kandidatko/kandidatom bomo sklenili delovno razmerje s 1.4.2015.

Delo bo potekalo v Črnomlju in terensko v regiji.

Prosimo, da nam pošljete prijave do ponedeljka, 16. marca 2015 s pripisom: »prijava na prosto delovno mesto HSD – Črnomelj«.

Naslov za prijave:

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva
Poljanska cesta 12, 1000 Ljubljana

 

Menite, da izvajamo dobre projekte in bi radi postali naši podporniki? Podprite nas