Človek je družbeno bitje, ki se komunikaciji s soljudmi ne more izogniti, v delovnih ekipah pa je komunikacija ključni element funkcioniranja. Komunikacija je lahko učinkovita ali neučinkovita. V prvem primeru smo slišani in razumljeni ter se trudimo slišati in razumeti, v drugem primeru pa so poslana sporočila oblikovana napačno in/ali ne dosežejo prejemnika. Nerazumevanje, kot posledica, povzroča konflikte in vzbuja slabe občutke na obeh straneh.
Učinkovitega komuniciranja se je mogoče naučiti kot vožnje z avtomobilom. Na začetku moramo vložiti precej truda, da teorijo spravimo v prakso, čez čas pa vozimo, ne da bi o tem sploh razmišljali in v vožnji tudi uživamo.

Komu je delavnica namenjena?
Delavnica je namenjena ekipam, ki želijo izboljšati komunikacijo znotraj skupine ter zaposlenim, ki pri svojem delu veliko komunicirajo – z različnimi, tudi zahtevnimi strankami.

Kaj bodo udeleženci delavnice pridobili?
Na delavnici, ki temelji na spoznanjih transakcijske analize in nenasilne komunikacije bodo udeleženci teorijo preizkušali na praktičnih primerih. Razumeli bodo, katera vedenja komunikacijo podpirajo in katera delujejo razdiralno. Raziskovali bodo, kaj jim je v odnosih med sodelavci resnično pomembno in spoznali načine, kako to povedati, da bo njihovo sporočilo slišano.

Kdo so vodje delavnice?
Delavnico vodijo praktiki, ki koordinirajo usposabljanja in treninge na področju komunikacije, prostovoljstva in razvijanja osebnostnih kompetenc ter skupinske dinamike preko 15 let. Sproščeni in svojstveni pristopi, odpiranje novih polj možnega, kreativnost v razmišljanju in ravnanju ter obdelovanje težkih tematik na zabaven in zanimiv način so bistvene karakteristike delavnice.

Trajanje delavnice:
Delavnica traja 4 ure, po želji se lahko individualno prilagodi željam naročnika.

Število udeležencev:
Za optimalno izvedbo delavnice je lahko prisotnih največ 16 oseb.

Cena delavnice: 85€/osebo
Pri prijavi več zaposlenih istega podjetja dobijo nadalje prijavljeni 25% popust.Dva monologa ne bosta nikoli ustvarila dialoga. (Jeff Daly)

Želite delavnico prilagoditi vaši naravi dela in specifikam vaše ekipe? Kontaktirajte nas in delavnico bomo, skupaj z vami, prilagodili vašim potrebam in specifikam!

  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor