Na Slovenski filantropiji smo veseli tudi donacij materiala in predmetov, ki jih potrebujejo naši uporabniki ali jih potrebujemo za izvajanje naših programov. Ker se financiramo preko razpisov, nam velikokrat primanjkuje tudi denarja za različne storitve in izobraževanja, zato bomo veseli, če se odločite, da nam pomagate tudi na tak način. Spodaj so navedene trenutne potrebe po materialu in storitvah.

ZMOGLJIVI RAČUNALNIKI

laptop Na Slovenski filantropiji izvajamo številne projekte, aktivnosti, dogodke ipd. Vsaka aktivnost zahteva vodenje evidenc, pisanje poročil, oblikovanje vizualnih podob, urejanje spletnih strani in še številna druga dela povezana z računalnikom.

Razpisi nam žal ne omogočajo nakupov zmogljivejših računalnikov, zato bi bili zelo veseli, če se bo našlo kakšno podjetje, ki bi nam doniralo boljše računalnike.

V kolikor nam lahko kako pomagate z računalniki, nam pišite na info@filantropija.org.

ZDRAVILA

V Ambulanti s posvetovalnico za osebe brez zdravstvenega zavarovanja sprejemamo zdravila, ki jim še ni pretekel rok trajanja.  Zdravila Zdravila lahko prinesete v naše prostore na

  • Cesta Dolomitskega odreda 11, Ljubljana,
  • Mislejevi 3, Ljubljana
  • Ulici Štefana Kovača 20, Murska Sobota,
  • Trgu Pavla Rušta 6, Vipava.

Za več informacij se lahko obrnete tudi na Alenko Ugrin – Vatovec, vodjo Posvetovalnice v Ambulanti. Tel: 01 437 91 82, E-mail: alenka.ugrin-vatovec@filantropija.org.