Program AWE 4U je namenjen ženskam iz Ukrajine, ki imajo v Sloveniji svoje podjetje ali bi ga rade odprle.

Cilj programa je podpora podjetnic iz Ukrajine, ki bi se rade razvijale v podjetništvu, in obenem s tem podpora Ukrajini. Program bo pomagal ukrajinskim ženskam zagotoviti znanje in izkušnje, ki so bistvenega pomena za krepitev njihovih poslovnih veščin. Cilj je, da razvijejo samozavest za začetek ali rast svojih podjetij in jih popeljejo na naslednjo raven.

V program bomo uvrstili 25 podjetnic iz Ukrajine, ki govorijo angleško in slovensko.

Kaj vključuje program AWE 4U:

 1. Podjetniški spletni program
  Udeleženke programa bodo ključna podjetniška znanja in vprašanja pridobivale skozi enega od dveh globalnih spletnih podjetniških programov: Dreambuilder | Global Entrepreneurship & Innovation Bootcamp
 2. Peer-peer srečanja podjetnic
  Srečanja v manjši skupini so namenjena izmenjavi izkušenj, znanja in lekcij, kjer se bodo o različnih temah pogovarjale z gosti podjetniki ali strokovnjaki. 
 3. Mentorska srečanja
  Enkrat mesečna mentorska srečanja v skupini podobnih podjetnic z izbranimi mentorji, ki bodo lahko konkretno pomagali pri podjetniških izzivih.
 4. Mreženje v CEED skupnosti
  V skupnosti preko 1000 podjetnikov se bodo udeleženke programa povezovale na CEED mreženjskih in vsebinskih srečanjih.
 5. Tečaj poslovne angleščine
  Tečaj za vse, ki si želijo izboljšati poslovno angleščino, slovnico in predvsem konverzacijo, bo potekal enkrat na teden.
 6. “How to Pitch” delavnica
  Ob zaključku programa udeleženke programa čaka še priprava na dobro predstavitev sebe, podjetja in produkta/storitve. V zaključnih tednih bomo najprej izbrali TOP 10 Breakthrough Entrepreneur in nato še TOP 3.

Dodatna podpora – varstvo za otroke

Ustanovitev lastnega podjetja ni vedno lahka, saj temu namenimo veliko energije. Da udeleženka programa lažje sodelovala in udeleževala srečanj bomo paralelno ob vsakem peer-peer srečanju organizirali tudi varstvo za otroke.

PARTNER V PROJEKTU: CEED Slovenia

KONTAKTNA OSEBA NA SLOVENSKI FILANTROPIJI: Anna Uvarova, anna.uvarova@filantropija.org

TRAJANJE PROJEKTA: 1. 7. 2023 – 31. 6. 2024

FINANCER PROJEKTA: Veleposlaništvo ZDA v Sloveniji

 • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
 • WordPress CMS Checker
 • slot gacor