Na Slovenski filantropiji letno izvedemo preko 200 različnih, tudi večdnevnih, izobraževanj za najrazličnejše ciljne publike. Naša izobraževanja temeljijo na izkustvenem učenju, sproščenosti in osebnem pristopu. Pozabite na zapete seminarje, kjer 8 ur sedite in si zapisujete podatke. Prepustite se našim izkušenim mentorjem in dopustite, da se naučite novih stvari skozi spontano naravnane, a premišljeno zastavljene pristope in metode.

Izobraževanja lahko potekajo pri vas ali pri nas, na sedežu Slovenske filantropije v Ljubljani, na Viču. Vsa izobraževanja je mogoče prilagoditi tudi vašim željam in potrebam.

Več o naši ponudbi izobraževanj najdete tukaj.

mag. Urška Borišek GrošeljSocialna zbornica Slovenije
Zahvaljujemo se vam za izvedbo seminarja v okviru izobraževalnega programa Mreža socialnovarstvenih programov v Sloveniji. Iz vprašalnikov je razvidno, da so bili udeleženci zelo zadovoljni (prepletanje teorije s prakso, s podajanjem konkretnih izkušenj in nasvetov, jasna predstavitev, interaktivno predavanje, veliko konkretnih primerov, predstavitev praktičnih primerov, uporaba tehnologije, predstavitev iz izkušenj, sproščenost predavateljic, aktivno predavanje, … ).
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor