Na Slovenski filantropiji letno izvedemo preko 200 različnih, tudi večdnevnih, izobraževanj in usposabljan za najrazličnejše ciljne publike. Naša izobraževanja temeljijo na izkustvenem učenju, sproščenosti in osebnem pristopu. Pozabite na zapete seminarje, kjer 8 ur sedite in si zapisujete podatke. Prepustite se našim izkušenim mentorjem in dopustite, da se naučite novih stvari skozi spontano naravnane, a premišljeno zastavljene pristope in metode.

Izobraževanja lahko potekajo pri vas ali pri nas, na sedežu Slovenske filantropije v Ljubljani, na Viču. Vsa izobraževanja je mogoče prilagoditi tudi vašim željam in potrebam.

Več o naši ponudbi izobraževanj najdete tukaj.

mag. Urška Borišek GrošeljSocialna zbornica Slovenije
Zahvaljujemo se vam za izvedbo seminarja v okviru izobraževalnega programa Mreža socialnovarstvenih programov v Sloveniji. Iz vprašalnikov je razvidno, da so bili udeleženci zelo zadovoljni (prepletanje teorije s prakso, s podajanjem konkretnih izkušenj in nasvetov, jasna predstavitev, interaktivno predavanje, veliko konkretnih primerov, predstavitev praktičnih primerov, uporaba tehnologije, predstavitev iz izkušenj, sproščenost predavateljic, aktivno predavanje, … ).
Slovenska filantropija