ORGANIZACIJA:

  Naslov:

  Telefon:

  E-mail:

  KONTAKTNA OSEBA:

  Telefon:

  E-mail:

  Izberite enega od predlaganih SKLOPOV, ki tematsko najbolje opisuje vaše delovanje:

  Število udeležencev z vaše strani (predvideno število):

  Organizacije, ki ste aktivne v okviru istih tem, boste na veselem dnevu postavljene skupaj. S tem boste imeli možnost za povezovanje in mreženje, obiskovalci pa bodo imeli priložnost spoznati paleto prostovoljstva po posameznih področjih.

  V kolikor imate željo deliti stojnico z organizacijo, s katero že dobro sodelujete, nam to napišite in upoštevali bomo vašo željo.

  PRIJATELJSKA ORGANIZACIJA

  SVOJO ORGANIZACIJO BOSTE PREDSTAVILI (označite – lahko vse):

  Na stojnici (predvidoma pol stojnice na organizacijo)
  Z dodatnimi aktivnostmi (animacije na stojnici…), preko katerih boste vaše delo predstavili obiskovalcem


  Aktivnosti (animacije), ki jih boste izpeljali (krajši opis aktivnosti, komu so namenjene):

  Z aktivnostmi na trgu


  Če se boste predstavili v središču dogajanja in se želite uvrstiti v program, kratko opišite aktivnosti (komu so namenjene, trajanje):

  V primeru dodatnih aktivnosti oz. animacij označite ali boste poleg stojnice potrebovali tudi mizo&klopi?

  Vaše aktivnosti bomo najavili na FB strani, kjer bomo delili povezavo do vaše organizacije.

  Prosimo, zapišite promocijski tekst oz. povabilo (do 200 besed s presledki), s katerim bi želeli privabiti udeležence dogodka (kratko in jedrnato: s čim se vaša organizacija ukvarja, kaj delajo prostovoljci, kaj se bo dogajalo na vaši stojnici, animacije, ki jih boste izvedli …

  V primeru, da imate promocijski video/fotografije organizacije in vaših aktivnosti, nam ga/jih pošljite na novice@filantropija.org. Dolžina videa naj ne presega 3min.

  S prijavo vaše aktivnosti preko tega obrazca se strinjate z objavo opisa aktivnosti in navedenih kontaktov na spletnih in FB straneh. Ker gre za javni dogodek, bodo predstavniki organizacij fotografirani ali posneti, fotografije ali posnetki pa javno objavljeni na spletu ali v medijih ali kako drugače dostopne širši javnosti. Dejstvo, da se te osebe javnega dogodka udeležijo in da se ob fotografiranju ne umaknejo, se zato šteje kot njihova privolitev k tovrstnem fotografiranju ali objavi fotografij.
  S poslano prijavo se strinjate, da Slovenska filantropija v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov obdeluje vašo prijavo za potrebe usposabljanja in z njim povezanih aktivnosti.

 • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
 • WordPress CMS Checker
 • slot gacor