9. Slovenski kongres prostovoljstva

GRADIMO SKUPNOST ZA JUTRI
Ali veste, da kljub krizi narašča število posameznikov, ki želijo prispevati k boljšemu okolju, v katerem živijo in se pridružiti različnim prostovoljskim projektom? Jih znamo vključiti in prisluhniti njihovim idejam? Kaj lahko dosežemo, če se povežemo vsi trije sektorji družbe: nevladni, javni in tržni za izboljšanje življenja v skupnosti?
Letošnji kongres prostovoljstva smo namenili temi, ki se dotika vseh nas in skupaj smo iskali odgovore na spodnji vprašanji:
Kakšna je vloga prostovoljstva in kako lahko s pomočjo prostovoljstva gradimo skupnost? Kako povezati prostovoljske organizacije, javne institucije in podjetja?
V to tematiko smo se poglobili na 9. Slovenskem kongresu prostovoljstva, ki je pod sloganom »Gradimo skupnost za jutri« potekal v četrtek in petek, 5. in 6. decembra 2013 v Hotelu Diana v Murski Soboti.
Z nami so bili številni zanimivi gostje, prisluhnili smo inovativnim in edinstvenim oblikam dobrih praks iz Slovenije in tujine ter izmenjali izkušnje na delavnicah.
Med drugimi so dobre prakse predstavili Marko Peterlin, Inštitut za politike prostora, Joseph Adamo Mussomeli, veleposlanik Združenih držav Amerike, Estonec Marten Kaevats iz organizacije Community Tools OÜ.
Kongres je ponudil odlično priložnost za vzpostavljanje in nadgradnjo prostovoljskih programov v posameznih organizacijah. Na kongresu ne boste pridobili samo novih znanj ter idej, temveč tudi široko mrežo organizacij, s katerimi boste lahko tudi v prihodnosti ustvarjali skupne prostovoljske akcije.
Galerija slik

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor