Podelili smo priznanja Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi ter Naj prostovoljstvu prijazno podjetje

Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi je Matej Markovič, Naj prostovoljstvu prijazno podjetje za leto 2012 pa je podjetje Si.mobil.
Komisiji sta imeli zelo težko delo. Na izbor je prispelo veliko dobrih kandidatur, zato si je komisijaza Naj prostovoljca zaposlenega v javni upravi dovolila, da poleg glavnega naziva podeli tudi posebna priznanja, in sicer: gospodu Ivanu Krambergerju za poglobljeno prostovoljsko delo na številnih humanitarnih področjih, gospodu Tilnu Genovu za strokovno prostovoljsko delo na področju naravoslovja in gospe Martini Kališnik za hiter odziv na potrebe skupnosti in izjemno promocijo prostovoljstva med sodelavci.
_DSC8380
S priznanji želimo prispevati k večji promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi ter slovenskih podjetjih. Izbirali smo med kandidati, zaposlenimi v javni upravi, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti ter podjetji, ki uspešno gradijo zgodbo korporativnega prostovoljstva.
Naj prostovoljca in Naj podjetje smo razglasili na 9. Slovenskem kongresu prostovoljstva, v četrtek, 5. decembra ob 19. uri v Murski Soboti.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor