Dan za spremembe 2014

Slovenska filantropija letos aprila že 5. leto zapored organizira vseslovensko prostovoljsko akcijo DAN ZA SPREMEMBE. Že vse od leta 2010 v začetku pomladi prebivalce Slovenije spodbujamo, da aktivno pristopijo k spreminjanju potreb določene skupnosti. Na ta dan se o prostovoljstvu ne le pogovarjamo, ampak se lotevamo konkretnih dejanj.
Letošnji Dan za spremembe bo potekal v soboto, 5. aprila 2014. Poudarek bo na skupnostnih akcijah.
Povežite se, stopite iz ustaljenih smernic, zavihajte rokave in za en dan postanite prostovoljci!
Letošnje akcije bodo odgovarjale na aktualne težave in potrebe v skupnosti. Na ta dan boste imeli možnost pomagati posamezniku, ki se je znašel v stiski ali pa reševati skupnostni problem, ki že dolgo časa pesti vaš okoliš.
Vaših idej ne bomo omejevali z določanjem konkretne akcije, ampak vam prepuščamo proste roke. V preteklih letih smo namreč zaznali, da so potrebe od kraja do kraja različne. Zavedamo se, da ste prav vi tisti, ki najbolje poznate razmere in težave v vaši okolici in smo prepričani, da veste, kaj vaš kraj najbolj potrebuje. Povežite se z drugimi organizacijami, sodelujte s podjetji in občinami ter posamezniki v vašem kraju ter skupaj zasnujte konkretno akcijo, ki bo zadostila potrebam.
Pozanimajte se, kaj bi bilo v vašem kraju najbolj potrebno, povabite k sodelovanju čim več akterjev in skupaj naredite nekaj koristnega! Slovenska filantropija vas bo pri tem ves čas spodbujala in vam stala ob strani.
Vsak lahko sodeluje pri Dnevu za spremembe!
Več informacij o Dnevu za spremembe najdete na naši spletni strani prostovoljstvo.org.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor