TSmedia otrokom polepšala dom in dan

Kar 30 zaposlenih v družbi TSmedia je danes, 2. oktobra, v okviru akcije Vračamo družbi, prostovoljilo v Mladinskem domu Malči Beličeve. Delo svojih rok oz. delo za otroke so lahko videli takoj, saj so bili pri pleskanju sob uspešni in učinkoviti. Delo z otroki pa so lahko začutili, saj so nasmejani in razigrani otroci raziskovali in sprejemali vse ponujeno znanje, ki so ga zaposleni lahko delili z njimi. In medijski svet je za otroke še kako zanimiv.
PUH_3683“V družbi TSmedia se zavedamo, da ni pomembna samo odgovornost do naših bralcev in uporabnikov, ampak je ključna tudi odgovornost do širše družbe. Na Planet Siol.net spodbujamo zaupanje v boljšo, lepšo prihodnost s projektoma Junaki za jutri in Malimi junaki. Danes pa smo zagotovo naredili pomemben korak k bolj zdravi družbi in lepši prihodnosti tudi v sklopu akcije Vračamo družbi.
Veseli me, da smo imeli s sodelavci priložnost polepšati dan in bivanje 60 učencem Mladinskega doma Malči Beličeve. Skupaj z ekipo Planet Siol.net pa so otroci in mladostniki skozi zabavno igro pokukali tudi v ozadje ustvarjanja različnih medijskih vsebin. Prepričan sem, da jim bo ta dan še dolgo ostal v lepem spominu, sodelavci družbe TSmedia pa smo domov odšli z velikim nasmeškom na obrazu in prijetno toplino v srcih. Zagotovo se bomo Vračamo družbi in drugih prostovoljskih akcij udeleževali tudi v prihodnje.”
Mag. Tomaž Pernovšek, direktor TSmedia, d.o.o.

Fotografije: Bojan Puhek, Planet Siol.net.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor