Zaključna prireditev združila vse črnomaljske generacije

Včeraj, 3. decembra, je v Črnomaljski kavarni potekal dogodek medgeneracijskega skupnostnega centra Hiša Sadeži družbe Slovenske filantropije, ki je predstavil svoje programe in dosežke ob skorajšnjem enem letu delovanja.
Črnomaljska kavarna je pokala po šivih. Preko 80 obiskovalcev so pozdravili zvoki bobnov udeležencev tolkalske delavnice, ki so poskrbeli, da se je prireditev začela v energičnem vzdušju. Sledile so zahvale prostovoljcem, ki so ključnega pomena za delovanje medgeneracijskega centra in izvajanje medgeneracijskih dejavnosti, saj s svojim trudom in delom gradijo in utrjujejo mostove med generacijami in bistveno prispevajo k spodbujanju prostovoljstva.
Zbrane je nagovoril tudi podžupan Občine Črnomelj Štefan Misja in pozdravil prisotnost Hiše Sadeži družbe Črnomelj v lokalnem okolju. Ravno občina je pred enim leto prepoznala pomembnost vzpostavitve medgeneracijskega centra v svoji skupnosti. Gospod Misja je pohvalil dobro delo in z zadovoljno ugotovil, da je bila podpora ustanovitvi Hiše prava odločitev.
Vrhunec dogodka je predstavila otvoritev slikarske razstave. Izjemna dela članic društva upokojencev so nastala na slikarskem tečaju pod mentorstvom Slavka Čečure ter so navdušila obiskovalce.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor