Marljive roke PwC kolegov

Vedno je lepo videti, da smo ljudje širokosrčna bitja, ki so pripravljena pomagati. Tako smo 3. oktobra 2014 s pomočjo marljivih rok PricewaterhouseCoopers kolegov korenito spremenili podobo dostavne poti za kuhinjo OŠ Danile Kumar.
Zahvaljujemo se AmCham Slovenija in Slovenski filantropiji, da spodbujata dobra dejanja. Naloga vseh nas je, da pomagamo, vsak po svojih močeh, pri soustvarjanju boljšega jutri in smo zgled prihajajočim generacijam pri izvajanju dobrih dejanj.
Nekaj utrinkov iz čudovitega dne, polnega smeha in dobrih dejanj.

PwC AmCham Giving Back to Community2
PwC Country Managing Partner – Henrik Dalgaard
“PwC že tradicionalno organizira in podpira različne družbeno odgovorne iniciative. Tako vodstvo kot zaposleni želimo biti del odgovornega podjetja, ki pomaga skupnosti, v kateri deluje, in je hkrati podpornik pozitivnih sprememb. Verjamemo, da če bi se vsako podjetje vključilo v družbeno odgovorne aktivnosti, bi dobili skupnost, ki je srečnejša in bolj prijazna za življenje in delo ljudi. Vesel sem, da PwC podpira iniciativo Vračamo družbi in prispeva k bolj prijaznemu okolju za učenje na OŠ Danile Kumar.”

Članica komisije za družbeno odgovorna dejanja pri AmCham, ter oseba odgovorna za družbeno odgovorna dejanja pri družbi PwC – Tatjana Jurca
“Ponosna sem, da je vsem zaposlenim v PricewaterhoueCoopers-u družbena odgovornost zapisana v DNKju. Verjamemo, da nismo le zaupanja vredni poslovni svetovalci, ampak da s skupnimi močmi soustvarjamo boljše okolje, v katerem živimo. Postavili smo si cilj, ki nas žene ne samo po poslovni odličnosti, ampak tudi širše, zato se naši zaposleni s srcem in predanostjo odzovejo vsaki družbeno odgovorni iniciativi. Veseli nas, da smo skupaj z AmCham-ovo akcijo “Vračamo družbi” in Slovensko filantropijo ustvarjalci pozitivnih zgodb. Z današnjim prispevkom dobrih dejanj smo uspeli priklicati nasmehe in zadovoljstvo med šolarje in vodilne na osnovi šoli Danile Kumar.”

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor