V Zagorju ob Savi brezplačne aktivnosti za vse

Po poletni pavzi Medgeneracijsko središče Zagorje, ki deluje v sklopu Mladinskega centra Zagorje, ponovno ponuja pester program brezplačnih aktivnosti za vse generacije. Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi je sicer s prvimi poskusnimi aktivnostmi začelo maja 2013, z obogatenim programom pa bo nadaljevalo tudi jeseni 2014.

V programe Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi se redno vključuje že več kot 150 obiskovalcev.  Aktivnosti vodijo prostovoljci, ki so pripravljeni svoje znanje in kompetence deliti z obiskovalci tečajev, delavnic, predavanj, tematskih srečanj. V slabem letu delovanja je tako  z njimi sodelovalo  več kot 25 prostovoljcev, ki so izvedli že več kot 700 prostovoljskih ur.
MS_logoSvoje delo  so v aprilu 2014 predstavili na prvem Medgeneracijskem festivalu „Srečen za živet“. Širši javnosti so želeli na ta način približati medgeneracijsko sodelovanje in povezovanje, promovirati pomen prostovoljstva v lokalnem okolju, predstaviti možnosti aktivnega preživljanja prostega časa ter krepiti odnose med organizacijami in društvi. Festival je bil zelo dobro sprejet tako s strani obiskovalcev, kot tudi s strani lokalnih društev, organizacij, zavodov, ki so se na festivalu prestavljali.
Od septembra naprej Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi ponuja številne brezplačne aktivnosti za vse generacije, na katere se je potrebno predhodno prijaviti (preko 040 457 079 ali medgeneracijsko.sredisce@gmail.com). Celoten program je na voljo na povezavi www.mczos.si/2014/09/brezplacne-jesenske-aktivnosti-medgeneracijskega-sredisca-zagorje.
Vljudno vabljeni!
Več informacij o Medgeneracijskem središču Zagorje ob Savi je na voljo na spletni strani Mladinskega centra Zagorje ob Savi (www.mczos.si) ali na družabnem omrežju Facebook (ww.facebook.com/MedgeneracijskoSredisceZagorjeObSavi).

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor