Ko se nisem počutila tujka

Pred letom dni sem začela delati na projektu Pankultikum kot medkulturni mediator. Ker prihajam iz Turčije in sem v Sloveniji šele 4 leta, je to zelo spremenilo moje življenje tu. Nisem si niti predstavljala, da bom lahko delala s toliko prijaznimi ljudmi z različnih koncev sveta. Ustvarjala in razmišljala skupaj z njimi.
CEREN
Med projektom smo se izobraževali na številnih usposabljanjih s področja kulturnega menedžmenta, videa in multimedije. Takšne delavnice, ki sem se jih udeleževala z ljudmi iz drugih držav, so me dodatno motivirale, saj se v skupini nisem počutila kot tujka. In področja, ki smo jih spoznavali, so bila po mojem okusu in željah, zato sem bila vesela, da sem se na področju, kjer bi še rada delovala, izpopolnjevala. Na delavnicah smo osvojili vsaj osnovna znanja, vendar pa so bile vsa usposabljanja zelo pomembna in funkcionalna, da se veselim, da bom na določenih področjih znanje še nadgrajevala.
Po odličnem udejstvovanju v projektu Pankultikum sem prepričana, da grem lahko v Sloveniji ali kje drugje v svetu naprej s tem, kar želim zgraditi na kulturnem in umetniškem področju.
Verjamem, da so pridobljena tehnična in praktična znanja vsakemu od nas prinesla različne poglede in različne kreativne zmožnosti.
Vesela sem, da sem kot migrantka delovala v projektu in postala del platforme.
Ceren Drobež

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor