Okrogla miza o trgovini z ljudmi v nogometu

Peta edicija Festivala Migrantskega Filma bo v petek 13. junija postregla s prvo okroglo mizo, ki ji bo sledila filmska projekcija.
Ogledali si bomo film Soka Afrika, režiserja Suridha Hassana, ki dokumentira življenji dveh mladih Afričanov, Kermita iz Južne Afrike in Ndoma iz Kameruna. Oba po povsem različnih poteh lovita svoje sanje: uspeti na svetovnem prizorišču profesionalnega nogometa. Zgodba, ki se odvije, nam predstavi borbo za preživetje, ki je v večjem delu Afrike del vsakdana, in prikaže nogomet kot rešilno bilko, ki se je mnogi obupno oklepajo. Redkim uspe, tisoče drugih pa ostane neopaženih, njihove poti pa so polne izkoriščanja in zlorab s strani tistih, ki so želeli obogateti na račun njihovega talenta. pred projekcijo pa prisluhnili še pogovoru s Polono Kovač iz društva Ključ ter Dr. Levom Kreftom, ki bosta govorila o trgovini z ljudmi v nogometu.
Zaradi nemirnega vremena bo pogovor potekal v prostorih Kult3000, ki se nahaja na Muzejski ploščadi na Metelkovi. Pogovor se začne ob 20h, sledil mu bo film Soka Afrika.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor