15. Festival prostovoljstva: od 19. do 25. 5. 2014

15. Festival prostovoljstva, dogodek, ki omogoča prostovoljskim organizacijam, da pisano paleto prostovoljskih zgodb predstavimo javnosti in se zahvalimo vsem prostovoljcem, je tik pred vrati.
Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, vas vabi k soustvarjanju 15. Festivala prostovoljstva, ki bo letos potekal po vsej Sloveniji med 19. in 25. majem.
OSREDNJA PRIREDITEV FESTIVALA PROSTOVOLJSTVA

Center Ljubljane bomo v četrtek, 22. maja 2014, zapolnili prostovoljci in prostovoljske organizacije. Osrednja prireditev 15. Festivala prostovoljstva bo potekala na Prešernovem trgu med 13. in 17. uro.
Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem in prijetno druženje prostovoljcev. Organizacije bomo pripravile različne aktivnosti, s katerimi bomo obiskovalcem predstavile svoje poslanstvo in prostovoljsko delo, na voljo bodo tudi stojnice za promocijske materiale. Ali se nam boste pridružili tudi vi?
Osrednji del prireditve bo PROSTOVOLJSKA PISARNA, v kateri bodo na enem mestu zbrane vse informacije o prostovoljstvu. Strokovnjaka Slovenske filantropije s področja prostovoljstva bosta na voljo za vsa vprašanja. V pisarni bodo potekali številni pogovori z zanimivimi gosti ter predstavitve prostovoljskega dela.
Bogata bo tudi ponudba unikatnih izdelkov, katerih dobiček od prodaje je namenjen delovanju organizacij oziroma lajšanju stisk uporabnikov ali izboljšanju situacije na področju, kjer organizacije delujejo, organiziramo Festivalsko tržnico, kjer boste zagotovo našli kaj primernega zase. S svojimi izdelki se bosta predstavili tudi Slovenska filantropija in Hiša sadeži družbe Murska sobota ter nekaj drugih organizacij.
FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA PO SLOVENIJI
Je tudi v vašem kraju razvito prostovoljstvo in ga želite v času festivala obeležiti s prireditvijo, predstavitvijo prostovoljskih organizacij, okroglo mizo ali kakšnim drugim dogodkom?
Nekatera slovenska mesta so se odločila, da Festival prostovoljstva organizirajo v svojem kraju! Na Slovenski filantropiji, nosilki Slovenske mreže prostovoljskih organizacij,   nudimo vsebinsko pomoč in promocijo dogodka v okviru celotnega festivala.
Dogodke po Sloveniji si oglejte tukaj.
Več

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor