Združili smo že drugo begunsko družino

Slovenska filantropija je s pomočjo darovalcev zbrala sredstva za združitev že druge begunske družine.
Pri Slovenski filantropiji smo priča velikih življenjskih stisk beguncev iz različnih držav, ki so svojo matično državo iz različnih razlogov zapustili sami, brez otrok in žena. Konec leta 2013 smo v ta namen izvedli akcijo zbiranja finančnih sredstev, ki razseljenim družinam omogočajo nakup vozovnic za ponovno združitev. Odziv darovalcev je bil izjemen.uggs Black Friday Online Deals.
Ponosni smo, da smo prejšnji teden združili že drugo begunsko družino. Iz Iraka sta naravnost na Brniško letališče prispeli dve članici Sirijske družine – mama Hazana in hčerka Bella, ki sta se po dobrem letu srečali z moškim delom družine. Oče Sulejman in petletni sin Ivan namreč že od decembra 2012 živita v Sloveniji.
Mlado družinico smo pričakali pred Azilnim domom v Ljubljani in bili priča čustveno nabitim trenutkom ob prvih objemih staršev in otrok. Ta dan solz zares ni manjkalo in nepozabne minute so najlepše plačilo za prizadevanja in trud vseh vpletenih pri projektu zrduževanja.ugg boots black friday.
V imenu družine  in Slovenske filantropije se iskreno zahvaljujemo darovalcem, ki so omogočili, da smo lahko omogočili že drugi begunski družini, da lahko zaživi skupaj.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor