Vabilo prostovoljcem k soustvarjanju 5. Festivala migrantskega filma

Slovenska filantropija in Zavod Voluntariat med 12. in 20. junijem 2014 pripravljata že 5. edicijo Festivala migrantskega filma, ki bo v Ljubljano ponovno pripeljal projekcije in spremljevalne dogodke, ki osvetljujejo različne teme in plati migracij, azila, življenja beguncev ter integracije priseljencev v novo družbeno okolje.
Festivalska zgodba bo uspela s skupnimi močmi posameznikov različnih profilov, z različnimi zgodbami in energijami. Zato bomo veseli različne vrste podpore prostovoljcev za različne segmente festivalskega dela, in sicer:
. Tehnična pomoč pri izvedbi dogodkov (tehnična priprava lokacij in tehnična podpora pri izvedbi aktivnosti: priprava projekcijske opreme, ozvočenja, osvetlitve, postavitev infrastrukture – oder, scena ipd.). PROFIL: posamezniki s specifičnimi tehničnimi znanji in izkušnjami.
. Priprava lokacij (dekoracija prostorov, postavitev/razdelitev informativnih materialov ipd.). PROFIL: zanesljivi, tudi kreativni posamezniki. Izkušnje s pripravo prostorov za javne in kulturne dogodke so zaželene, ne pa nujne.
. Info točka, informiranje/usmerjanje/spremljanje obiskovalcev (prisotnost na info točkah, »hostesno« delo). PROFIL: komunikativni in zanesljivi posamezniki z znanjem angleščine. Izkušnje s sodelovanjem pri javnih dogodkih so zaželene, ne pa nujne.
. Distribucija informativnih in promocijskih materialov (distribucija pred dogodki, na lokacijah, kjer se zbirajo ciljne publike ipd.). PROFIL: zanesljivi in komunikativni posamezniki.
. PR – pomoč pri kontaktiranju predstavnikov medijev, priprava medijskih sporočil/info -materialov (priprava besedil, prevajanje, lektoriranje), priprava drugih promocijskih orodij (spletna/digitalna orodja, razni pripomočki). PROFIL: posamezniki z izkušnjami in kontakti v medijih; posamezniki s specifičnimi znanji (prevajanje…); posamezniki s »kreativno žilico«.
. Fundraising – iskanje donatorjev in sponzorjev (priprava besedil, kontaktiranje potencialnih sponzorjev/donatorjev, priprava ponudbe, skrb za donatorje/sponzorje). PROFIL: posameznik, ki bi rad s pomočjo mentorja nabral praktične izkušnje pri iskanju sponzorjev/donatorjev, obenem pa razširil svojo bazo poznanstev in kontaktov na področju zbiranja sredstev.
Vaše prijave pošljite do 25. 3. 2014 na naslov sofiya.shamanovska@gmail.com. V prijavi navedite, za katero/a delo/a se prijavljate ter morebitne izkušnje na področjih, za katera se prijavljate.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor