Festival prostovoljstva 2014

Prihaja 15. Festival prostovoljstva, dogodek, ki omogoča prostovoljskim organizacijam, da pisano paleto prostovoljskih zgodb predstavimo javnosti in se zahvalimo vsem prostovoljcem.
Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, vas vabi k soustvarjanju 15. Festivala prostovoljstva, ki bo letos potekal po vsej Sloveniji med 19. in 25. majem.
OSREDNJA PRIREDITEV FESTIVALA PROSTOVOLJSTVA
Center Ljubljane bomo v četrtek, 22. maja 2014, zapolnili prostovoljci in prostovoljske organizacije. Osrednja prireditev 15. Festivala prostovoljstva bo potekala na Prešernovem trgu med 13. in 17. uro.
Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem in prijetno druženje prostovoljcev. Organizacije bomo pripravile različne aktivnosti, s katerimi bomo obiskovalcem predstavile svoje poslanstvo in prostovoljsko delo, na voljo bodo tudi stojnice za promocijske materiale. Ali se nam boste pridružili tudi vi?
FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA V VAŠEM KRAJU
Je tudi v vašem kraju razvito prostovoljstvo in ga želite v času festivala obeležiti s prireditvijo, predstavitvijo prostovoljskih organizacij, okroglo mizo ali kakšnim drugim dogodkom?
Priključite se festivalu in organizirajte dogodek tudi vi! Na Slovenski filantropiji, nosilki Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, vam lahko nudimo vsebinsko pomoč in promocijo dogodka v okviru celotnega festivala.
Več

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor