Izdelki Slovenske filantropije na Artishu

To soboto, 26. julija, bo Gornji trg v starem jedru Ljubljane med 9. in 20. uro ponovno oživel s pomočjo številnih slovenskih (in tujih) umetnikov ter ustvarjalcev različnih unikatnih izdelkov. Prvič bo na Artishu s svojimi izdelki prisotna tudi Slovenska filantropija.
Izdelki Slovenske filantropije so unikatni izdelki izdelani v Murski Soboti pod svinčnikom slovenske oblikovalke Tatjane Kalamar Morales in z marljivimi rokami nekdanjih Murinih šivilj in krojačev. Gre za praktične izdelke, ki so  ustvarjeni z mislijo na sodobnega potrošnika. Primerni so tudi za darila.
Hotimir_oranzen_z_vzorcem_4
Gre za trajnostno naravnane, družbeno in okoljsko odgovorne izdelke, izdelane po principih socialnega podjetništva in pravične trgovine. Olivija2
Pri snovanju in izdelavi izdelkov uporabljamo principe redizajna, pri čemer oblikujemo nove izdelke s ponovno uporabo obstoječega materiala, npr. reciklaža in redizajn starega jeansa in jutinih vreč, v katerih je v Slovenijo pripotovala kava iz Južne Amerike. Izdelki Slovenske filantropije zmanjšujejo negativen vpliv na okolje, saj so narejeni iz tekstila, ki bi ga drugače zavrgli, a je še popolnoma uporaben ter primeren za preoblikovanje v nov izdelek. Naši izdelki tudi učijo o skrbni rabi surovin, o dostojnem plačilu za delo in odgovornem, socialnem podjetništvu. Z njihovo prodajo ne kujemo dobička za osebno rabo, pač pa investiramo v ljudi, ki jih izdelujejo in v razvoj novih, še bolj atraktivnih izdelkov.
Vabljeni! Sigurno boste našli nekaj zase.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor