Delavnica za delo v državah prejemnicah uradne razvojne pomoči

Vabljeni na prvo v nizu delavnic za krepitev kadrov NVO za delo v državah prejemnicah uradne razvojne pomoči, ki bo potekala v četrtek, 12. februarja 2015, med 9.00 in 14.30 v prostorih platforme SLOGA (Metelkova 6, Ljubljana).
Delavnico, ki jo organizira SLOGA, bosta vodili sodelavki Slovenske filantropije dr. Anica Mikuš Kos in Vahida Huzejrović.
SLOGA bo organizirala tri delavnice za krepitev kadrov nevladnih organizacij za delo v državah prejemnicah uradne razvojne pomoči. Namen prve delavnice je omogočiti izmenjavo izkušenj med udeleženci in okrepiti ter izboljšati sposobnosti udeležencev za delovanje na področju razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči.
Metodični pristopi delavnice bodo: kratke uvodne tematske predstavitve, refleksije lastnega delovanja udeležencev in izmenjava izkušenj, kolegialno svetovanje (peer counselling), delo v manjših skupinah in igranje vlog.
Podrobnejši program delavnice
Udeležba na delavnici je brezplačna. Prosimo, da udeležbo potrdite najkasneje do 6. februarja 2015 na adriana.aralica@sloga-platform.org. Število mest na delavnici je omejeno.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor