Fotografski natečaj Dan za spremembe

Slovenska filantropija in podjetje Lidl Slovenija ob Dnevu za spremembe organizirata tudi fotografski natečaj.
Vsi ustvarjalci, obiskovalci in spremljevalci prostovoljskih akcij ob Dnevu za spremembe, ki bo 28. marca 2015 potekal v številnih krajih po Sloveniji, vabljeni, da na fotografije ujamete dogajanje s posamičnega dogodka.
riba_malaPrijave
Na natečaj se lahko prijavi vsak posameznik, ki je starejši od 14 let, in je oddal pravilno izpolnjeno prijavnico. Vsak prijavitelj lahko odda največ pet fotografij.
Prijavo odda do 7. aprila 2015 na e-naslov novice@filantropija.org in mora v priponki poleg fotografij vsebovati še prijavnico.
riba_malaKomisija v sestavi Borut Krajnc (fotograf), Karmen Mlinar (Lidl Slovenija) in Lenka Vojnovič (Slovenska filantropija) bo do 14. aprila izbrala 20 najboljših fotografij. Avtorji izbranih 20 fotografij bodo o tem po e-pošti obveščeni najkasneje 15. aprila.
20 najboljših fotografij bo natisnjenih in v centru Ljubljane razstavljenih na Veseli dan prostovoljstva, 21. maja 2015.
riba_malaGlasovanje za najboljše tri fotografije bo potekalo preko Facebook profila podjetja Lidl Slovenija med 17. in 24. aprilom 2015. Za fotografije lahko glasuje vsak. Za posamično fotografijo lahko glasuje le enkrat. Zmagovalna fotografija bo tista, ki bo prejela največ glasov. Drugo in tretjo nagrado prejmeta avtorja fotografij, ki bosta dobili naslednje največje število glasov. Nagrajenci bodo po e-pošti obveščeni najkasneje 4. maja.
Prejemniki nagrad v nagradnem foto natečaju bodo pozvani, da ob povratnem sporočilu pošljejo tudi svojo davčno številko, ki je pogoj za prejem nagrade. Družba Lidl Slovenija d.o.o. k.d. bo za nagrajence obračunala in plačala akontacijo dohodnine za prejete nagrade, skladno z zakonodajo. Osnova za obračun dohodnine je vrednost podarjenega blaga z vključenim davkom na dodano vrednost. Druge morebitne davčne obveznosti ali kakršne koli druge stroške, vezane na nagrado, nosi nagrajenec sam.
riba_malaNagrade za najboljše tri fotografije prispeva podjetje Lidl Slovenija. Prva nagrada je bon za nakup v trgovinah Lidl Slovenija za 100 Evrov, druga nagrada bon v vrednosti 50 Evrov in tretja nagrada bon v vrednosti 30 Evrov.
Nagrade bodo podeljene na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo predvidoma 19. maja v Škofji Loki.
Pogoj za sodelovanje v nagradnem natečaju je, da so udeleženci seznanjeni in se strinjajo z vsemi pravili nagradnega natečaja. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradnem natečaju udeleženec pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradnim natečajem. Nakup pri družbi Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ni pogoj za sodelovanje v nagradnem natečaju.
Varovanje osebnih podatkov: Organizatorja nagradnega natečaja se zavezujeta, da bosta poslane osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bosta posredovala tretjim osebam brez privoljenja udeleženca.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor