Dobrodelna akcija ‘Pričarajmo nasmeh na obraz’

Začetek novembra je prinesel dobrodelno akcijo Pričarajmo nasmeh na obraz, s katero pod okriljem blagovnih znamk Schauma, Fa in Vademecum sodelujemo s podjetjema Spar in Henkel. V prodajni akciji lahko na Sparovih prodajnih mestih sodelujete z nakupom blagovnih znamk Fa, Schauma in Vademecum, ter tako pomagate pri zbiranju sredstev za donacijo zaščitnih mask in higienskih proizvodov, ki jih bomo prejeli na Slovenski filantropiji. Cilj akcije, ki se zaključi 31. decembra 2020, je zbrati 15.000 evrov za nakup potrebnih sredstev za pomoč socialno ogroženim.

»S tovrstnimi akcijami lahko ranljivim skupinam pomagamo do lažjega preživetja in do tega, da lahko prihranijo del svojih, že tako preskromnih, sredstev za druge namene, ki so prav tako nujni. Na tem mestu se v našem imenu in imenu vseh uporabnikov lepo zahvaljujem podjetju Henkel in Sparu Slovenija.« – Tereza Novak, izvršna direktorica Slovenske filantropije

Akcija se bo zaključila s koncem leta – takrat, ko se še bolj pogosto spomnimo tistih, ki potrebujejo pomoč. Prispevala bo k pomoči starejšim pod okriljem Slovenske filantropije, saj je v času, ko se je spremenil naš vsakdanji način življenja, podpora ranljivi skupini starejših pomembna vsem deležnikom, tudi  pobudnikom projekta – Henkel in Spar.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor