Natečaj za izdelavo spletne strani prostovoljstvo.org

Slovenska filantropija, koordinatorica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, razpisuje javni natečaj za izdelavo nove spletne strani www.prostovoljstvo.org.  

Spletna stran je nacionalni portal za prostovoljstvo, ki posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti prinaša vse pomembne novice s področja prostovoljstva ter jih povezuje. Želimo si vizualno nadgrajene in uporabnikom prijazne spletne strani.

Prostovoljci na spletni strani opravijo registracijo, na podlagi katere dobijo pozdravni mail, v nadaljevanju pa avtomatsko prejemajo obvestila o vseh vnesenih prostovoljskih delih, ki jih vnašajo organizacije (če delo ustreza kategorijam, ki so jih izbrali, npr. kraju dela ali področju dela). Ob tem označijo tudi ali želijo prejemati novice (prejemnike novic lahko izvozimo, podatke o prostovoljcih pa urejamo).

Organizacije: Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Organizacije na spletni strani opravijo registracijo (prijavo pregledamo in odobrimo), s tem pa pridobijo geslo, na podlagi katerega lahko preko nadzorne plošče same vnašajo prostovoljska dela, dogodke in novice ter ažurirajo podatke, prav tako s tem geslom dobijo dostop do strani in dokumentov, ki javnosti niso dostopni. Vse njihove vnose predhodno pregledamo in potrdimo (obvestila o vnosih prejemamo na mail). Njihove podatke in gesla lahko spreminjamo. Spletna stran omogoča tudi Iskalnik članic mreže glede na naziv, kraj, področje dela in po dodatnih kriterijih. Želimo si tudi izboljšan zemljevid organizacij. 

Posredovalnica prostovoljski del: Posredovalnica organizacijam omogoča vnose v slovenskem in angleškem jeziku, prikaz del pa je za obe verziji različen. Obvestilo o vnosu novega dela prejmemo na mail. Ko vnos uredimo, vsi prijavljeni prostovoljci prejmejo mail o novem aktualnem delu (če ustreza kategorijam, ki so jih ob prijavi označili). Organizacije lahko po izteku dela, če prostovoljce še vedno iščejo, oglas tudi podaljšajo. Vsa vnesena prostovoljska dela lahko izvažamo v excel.

Pomembno: Potreben je prenos podatkov iz že obstoječih različnih baz.

Datum prijave: 25. junij 2021 (prijavi predložite tudi vaš predlog vstopne strani)

Rok izdelave: 20. september 2021

Predvidena sredstva: 8000 EUR (brez DDV)

Več informacij in prijave: novice@filantropija.org, 051 654 726 (Sabrina)

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor