Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za mlade

Če želiš počitnice preživeti na drugačen način,
prispevati svoj delček za boljši svet
in se srečati z vrstniki,
ki jim ni težko pomagati drugim,
te vabimo v prostovoljstvo.

Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.

V mnogih prostovoljskih organizacijah kljub epidemiji na varen način izvajajo svoje programe, zato je pomoč mladih rok in bistrih glav zelo dobrodošla.

Vse zbrane aktivnosti so namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Tiste, ki so primerne tudi za mladoletne, so na vrhu označene z zelenim znakom (roke), ki označuje »Mladim prostovoljcem prijazno organizacijo«. To pomeni, da za mlade prostovoljce poskrbijo usposobljeni mentorji, ki mlade uvedejo v delo, jih pri tem spremljajo, spodbujajo in jim zagotavljajo varne pogoje za delo. Modri znak (roke) označuje aktivnosti, ki so tudi medgeneracijske obarvane.

Vabimo te k sodelovanju v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2021 potekale v različnih krajih po Sloveniji; vabljeni, da si ogledate in preberete čisto vse!

Želimo vam prijetne počitniške dni, polepšane s prostovoljstvom!

Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za mlade 2021 po vsej Sloveniji.pdf

Katalog poletih prostovoljskih aktivnosti za mlade 2021_v Ljubljani.pdf

Veseli bomo tudi zapisa tvoje počitniške prostovoljske izkušnje, morda s fotografijo.  Sprejemamo jih na novice@filantropija.org

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor