Delavnica organizacije in promocije kulturnih dogodkov

Slovenska Filantropija in Radio Študent bosta v okviru projekta Migrant Migrantu glas izvedla delavnici organizacije in promocije kulturnih dogodkov. Projekt skuša migrante, ki jih slovenska družba znatno zapostavlja, opolnomočili za aktivno zagovorništvo svojih potreb in pravic preko niza aktivnosti, ki so usmerjene v povečanje senzibilnosti slovenske javnosti glede položaja migrantov, krepitev medijske pismenosti, komunikacijske moči in notranje kohezivnosti migrantske skupnosti ter ustvarjanja pogojev za formalno organiziranje in institucionalno delovanje migrantov.

Na tokratnih dveh delavnicah bodo udeleženci spoznali različne kreativne načine, kako v obliki družabnega dogodka predstaviti svoje kulturno-politično ozadje v drugi državi in na ta način zagovarjati potrebe migrantske skupnosti. Pogovarjali se bomo o različnih načinih izbora kulturnih vsebin (literatura, film, glasba itd.), ki predstavljajo raznoliko kulturno produkcijo in njene specifične aktualno politične kontekste. Razmislili bomo tudi o načinih kontekstualizacije in predstavitve izbranih vsebin. Nato se bomo posvetili različnim vidikom organizacije in promocije kulturnih družabnih večerov.

Delavnici bosta potekali 22. in 23. 9. 2021, oba dneva med 16h in 18h v prostorih Slovenske Filantropije (Cesta Dolomitskega odreda 11, Ljubljana). Delavnici bo vodila Pia Nikolič, radijska napovedovalka in novinarka na Radiu Študent ter producentka kulturnih dogodkov.

Delavnici sta brezplačni, prijava ni potrebna, udeleženci pa morajo izpolnjevati enega izmed PCT pogojev.

Vabljeni!

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je Active-citizens-fund@4x-300x105.png
𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵 𝘔𝘪𝘨𝘳𝘢𝘯𝘵 𝘮𝘪𝘨𝘳𝘢𝘯𝘵𝘶 𝘨𝘭𝘢𝘴 𝘫𝘦 𝘱𝘰𝘥𝘱𝘳𝘵 𝘴 𝘴𝘳𝘦𝘥𝘴𝘵𝘷𝘪 𝘗𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘢 𝘈𝘊𝘍 𝘷 𝘚𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘫𝘪 2014–2021

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor