Korporativne prostovoljske akcije s podjetjem Roche

S podjetjem smo vzpostavili super sodelovanje in se dogovorili za kar štiri korporativne prostovoljske akcije, namenjene preobrazbi okolice Slovenske filantropije in ureditvi parkirišča!

Prva akcija

Julija 2021 so zaposlene iz podjetja Roche skupaj z našimi uporabniki in prostovoljci prekopale in oplele gredice, posadile rože in barvale klopi iz palet 🙂

Druga akcija

V avgustu so zaposleni skupaj z našimi uporabniki in prostovoljci odstranjevali grmičevje, presadili ribez, uredili gredice na našem malem vrtičku, pokosili okolico in pripravili lov za zakladom za naše najmlajše uporabnike.

Tretja akcija

Septembra so zaposleni skupaj z našimi uporabniki in prostovoljci odstranjevali grmičevje v zelo zaraščenem jarku, ki nam je vedno predstavljal težavo. Zdaj smo z njihovo pomočjo prišli do bolj trajnostne rešitve, saj ga bomo zasuli in tam posadili travo 🙂

Četrta akcija

V septembru so nas zaposleni obiskali spet in skupaj z našimi uporabniki in prostovoljci začeli krasiti naš zid. Razbijanje ploščic je bilo terapevtsko, ustvarjanje mozaika na zidu pa še bolj!

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor