ZBIRAMO ŠOLSKE POTREBŠČINE ZA OTROKE BEGUNCE

Šolsko leto se hitro približuje, zato se na vas obračamo s prošnjo po solidarnem sodelovanju pri nakupu šolskih potrebščin in delovnih zvezkov. Številni otroci bodo letos prvič vstopili v slovenske šole in želeli bi jim čim bolj pomagati s tem, da v šolo pridejo opremljeni tako kot vsi. Se vam poraja vprašanje, zakaj še ena zbiralna akcija, ko jih je že toliko? Zato, ker pri nas skrbimo tudi za otroke begunce, ki navadno v take akcije niso vključeni.

Trije načini, na katere lahko to storite

 1. Nakup darilnih bonov v slovenskih knjigarnah/papirnicah
  Za starše največje breme predstavlja nakup delovnih zvezkov in zaradi različne uporabe le-teh na različnih šolskih programih težko pripravimo seznam oziroma jih kupimo vnaprej. Veseli bomo, če jih nakupite in nam jih prinesete/pošljete.
 2. Nakup šolskih potrebščin
  Zbrali smo seznam osnovnih šolskih potrebščin, ki so v naših šolah obvezne. Ko se boste znašli v kakšni knjigarni ali papirnici oziroma kupovali potrebščine za vaše otroke, izberite še kaj za otroke, ki si tega ne morejo privoščiti.
 3. Finančna donacija
  Če nimate možnosti, volje ali časa, nam seveda lahko nakažete finančna sredstva, ki jih bomo porabili za nakup darilnih bonov v knjigarnah.Zbiramo jih na računu Nove Ljubljanske banke (NLB)
  TRR: SI56 0201 4025 8581 012
  Sklic: SI00 24022299
  Prejemnik: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana
  Koda namena: CHAR
  Namen: Šolske potrebščine za begunceLahko pa uporabite katero izmed teh treh QR kod:

Za 10€

Za 20€: 

Za 50€

Deli prispevek:
 • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
 • WordPress CMS Checker
 • slot gacor