Jesenski počitniški tabori v Hišah Sadeži družbe

Logatec

Toplo jesensko vreme smo izkoristili za sprehode in igre v naravi. Letošnja bogata jesen nas je obdarila tudi z dišečimi jabolki, ki smo jih z otroki spretno zavili v slasten štrudelj. Jesensko listje, kostanje, vejice in druge zanimive gozdne reči smo upodobili v čudovitih gozdnih slikah. Na soncu smo se sladkali z jagodami, ustvarjali s plastelinom in se do onemoglosti igrali med dvema ognjema. Čeprav je bil tokratni tabor nekoliko krajši, smo vseeno stkali iskrena prijateljstva in se že veselimo, da se ponovno srečamo na zimskem počitniškem taboru!

Črnomelj

Še zadnji letošnji počitniški tabor je bil super, čeprav je trajal samo tri dni. Izdelali smo ogromno izdelkov v znamenju jeseni, se zabavali, se igrali, družili in dobro jedli.

Žalec

Prvi dan jesenskega počitniškega tabora smo ustvarjali, pekli mafine, plesali in se zelo zabavali… Naslednji dan smo se prelevili v fotografe in se podali na sprehod po starem mestnem jedru Žalca, kjer smo spoznali njegove znamenitosti in osnove  fotografiranja. Zaključili smo s peko rogljičev, izdelovanjem pisanih vetrnic, petjem in plesom!

Metlika

Naš tabor je bil v znamenju živali, na kreativni delavnici smo ustvarjali simpatične veverice z migajočimi repi. Ker otroška domišljija nima mej smo razpredali o hišnih ljubljenčkih, domačih, gozdnih, divjih  živalih današnjega in preteklega časa, si izmišljali zgodbe in ob tem naredili posebno strašne dinozavre s pravimi bodicami iz lupin pistacije. Veliko smo risali, na kosilu se je za vsakega našlo kaj in vse nam je teknilo. Igrali smo družabne igre, od starinskega ristanca, zemljo krast do sodobnega Activity.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor