Pomagajte nam pri prazničnem obdarovanju otrok!

Nezadržno se bliža mnogim najljubši del leta – čas praznikov. Teh se še posebej veselijo naši najmlajši. Poleg zimskega veselja na snegu in vonja po toplih in dišečih dobrotah se mnogi izmed njih veselijo tudi kakšnega darilca. Na žalost pa ravno misel na obdarovanje mnogim, predvsem staršem, ne prinaša zgolj radosti temveč tudi stres, saj se zavedajo, da si daril za svoje otroke ne bodo mogli privoščiti.

Zato smo se letos odločili, da priskočimo na pomoč. Žal pa ne bomo zmogli sami, saj je zaradi trenutne situacije otrok, ki bi se razveselili darilca, letos zares veliko. Vabimo vas, da skupaj združimo moči za dober namen. Odločili smo se, da bomo otrokom pripravili darilca, ki bodo vsebovala slikanico oz. knjigo, prijatelji iz Mladih zmajev pa bodo zbrali in dodali še nekaj za posladkat.

Navodila za obdarovanje
Da vam naročilo čim bolj olajšamo, smo za vas pripravili sezname želja. Vsak seznam vsebuje eno od knjig in darilno vrečko in obdaruje enega otroka, večinoma so v vrednosti okoli 20€ razen zadnjega. Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mladinske knjige in za dostavo vpišete naš naslov:

Slovenska filantropija
Cesta Dolomitskega odreda 11
1000 Ljubljana

Prijazno vas naprošamo, da naročilo opravite najkasneje do torka, 13. decembra, da bomo pakete za otroke pravočasno prejeli. Lahko pa karkoli s seznamov kupite tudi v fizični trgovini in osebno prinesete na naš naslov vse do četrtka, 15. decembra.

Za kakršnekoli dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki: 071 446 223 (Maja in Jošt).

Darilni seznami:

Knjiga Rokavička +  vrečka.

Knjiga Mali princ + vrečka.

Knjiga Zajčkova hišica + vrečka.

Knjiga Tristo zajcev – najlepše slovenske ljudske pravljice + vrečka.

Najlepša hvala, ker nam pomagate obdarovati otroke iz socialno ogroženih družin in skupaj z nami širite veselje💝

POMAGAJTE OTROKOM IZ ŠIBKEJŠEGA SOCIALNEGA OKOLJA V RURALNI ROMUNIJI

Naša partnerska organizacija iz Švice, Care for Refugees, zbira sredstva za obdarovanje 200 otrok iz šibkejšega okolja na romunskem podeželju, zbirajo po 10€ za darilo za posameznega otroka. Vse informacije najdete tu.
Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor