Izlet na Ptuj

Ta teden smo skupaj s 70 otroki iz različnih koncev Slovenije preživeli čudovit, zabave poln dan na Ptuju. Najprej smo si ogledali Ptujski Grad, pomerili viteško čelado in meč ter se preizkusili v igranju na srednjeveških glasbil. Pozdravili so nas ptujski podžupan in vodstvo Perutnine Ptuj, Mestna občina Ptuj pa nas je počastila s sladoledom.

Popoldne smo se v Termah Ptuj po zaslugi Perutnine Ptuj in OOZ Ptuj okrepčali s kosilom, nato pa so se otroci kopali v bazenih in zabavali na toboganih. Za dodatno varnost so poskrbeli Plavalni klub Terme Ptuj in podjetju Promos marketing, ki nam je podarilo zapestnice za vse otroke. Ker sladoleda ni nikoli preveč, smo dan zaključili s še eno porcijo sladoleda, nato pa prijetno utrujeni odšli nazaj domov.

Hvala organizatorjem dražbe slik za Ukrajinske otroke https://www.drazbaslik.si/ – Občini Markovci, območni izpostavi JSKD Ptuj, Rotary Clubu Ptuj, Lions klubu Ptuj, Manager klubu Ptuj, Radiu Ptuj in Štajerskemu tedniku -, kupcem slik in donatorjem, da smo z vašo pomočjo imeli priložnost otrokom pričarati dan, ki ga zagotovo še dolgo ne bodo pozabili!

Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki so nas pri organizaciji izleta prijazno podprli. Kot ponavadi brez naših srčnih prostovoljcev in prostovoljk ne bi šlo.

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor