Poletje 2023: počitniški tabori v Hišah Sadeži družbe

Konec junija in začetek julija smo imeli prve počitniške tabore v naših medgeneracijskih skupnostnih centrih, organizirali pa jih bomo tudi avgusta. Otroci po celi Sloveniji raziskujejo svoj okoliš, obiskujejo druge organizacije, ustvarjajo in se predvsem zabavajo 🙂

Črnomelj

V Hiši v Črnomlju se zelo zabavamo, igramo, ustvarjamo, tkemo nova prijateljstva in zelo dobro jemo. Vsak teden obiščemo Center za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Črnomelj,, knjižnico, v Dom starejših občanov Črnomelj pa hodimo razveseljevat njihove oskrbovance. Delavnice izvajamo tudi v Semiču.

Murska Sobota

Otroci so na prvem počitniškem taboru izdelovali različne izdelke iz materialov in na koncu v škatlicah, ki so si jih sami ustvarili, odnesli nekaj lepih unikatov. Poleg tega so se igrali Pobeg iz hiše, Lov za zakladom in se udeležili delavnice o zdravi prehrani!

Žalec

Otroci so na taboru nekateri prvič jahali konje, saj smo obiskali konjenišk klub Amay, spoznali smo disciplino in osnove pri karateju, se kopali v Velenjskem jezeru, obiskali jamo Pekel, se urili v plezanju in lokostrelstvu, delali domači sladoled, obiskali Celjski in Velenjski grad in izvedeli veliko o bogati zgodovini celjskih grofov, itd.

Logatec

HSD Logatec je prvi teden julija kar pokal po šivih od energije, smeha in kreativnosti. Ustvarjali smo, športali, se učili o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, igrali igre, ki so že skoraj pozabljene, pripravljali nastop za Dnevni center starejših in obiskali tudi živalski vrt rešenih živali v Horjulu. Igrivo je bilo, pisano in sproščeno – kot se za počitnice tudi spodobi!

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor