Jesenske počitniške aktivnosti v Hišah sadeži družbe in Mariboru

Otrokom širom Slovenije, ki se udeležujejo naših aktivnosti v okviru Hiš Sadeži družbe in Dnevnega centra za migrante v Mariboru, tudi med krompirjevimi počitnicami ni bilo dolgčas in so se zelo zabavali 🙂

Maribor

Počitniški teden pri nas je lepo minil, v ponedeljek smo imeli druženje za noč čarovnic, ko so naše prostore zavzele strašne maske. Nekaj časa smo posvetili tudi učenju, za konec pa smo v petek izvedli tudi delavnico za krepitev samopodobe za naše mlade.

Črnomelj

V Črnomlju smo imeli počitniški tabor v četrtek in petek in se imeli lepo, kot vedno. Bili smo kreativni, izdelali smo sovice, pando, vrtavke, ježke. Vreme nas je prisililo, da smo morali biti v Hiši, zato smo brali pravljice, se igrali družabne igre in barvali pobarvanke.

Žalec

V Žalcu smo spoznavali skrivnosti Celjskih grofov na Celjskem starem gradu, kjer smo se urili v hoji po stopnicah in iskali skriti zaklad, se dodobra razmigali z raznovrstno fitnes vadbo, se igrali na prostem, imeli likovno in kuharsko delavnico ter celo uprizorili krajšo gledališko predstavo! 

Metlika

V Metliki smo za spremembo pa odrasli prebudili otroka v sebi in iz starih nogavic šivali buče. Naj se najdejo kot dodatek za kakšen kotiček doma preden pridejo božično novoletni okraski!

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor