Testiranje interaktivne igre Skriti zakladi vrednot EU

V okviru evropskega projekta Powered by V razvijamo interaktivno igro v stilu lova na skriti zaklad, le da lovimo vrednote EU. Namen je, da bi znotraj mladinskih organizacij in med prostovoljci_kami spodbudili razmislek o vrednotah EU in tem, kako se vključujejo v naše vsakdanje delo in življenje. Vabimo vas, da se nam v ponedeljek, 19. februarja 2024 ob 15. uri na Zavodu BOB (Robbova 15, Ljubljana) pridružite pri testiranju igre – dogodek bo predvidoma trajal 2,5 – 3 ure. Vaši komentarji, kritike, predlogi in tudi pohvale bodo izredno dragoceni, da bo igra čim bolj uporabna in učinkovita.

Za koga? mladinske delavce; mlade, ki delate z mladimi; prostovoljce_ke; aktiviste_ke; …

Če menite, da bo ta igra uporabna tudi za vas, vam jo ko bo pripravljena z veseljem tudi predamo v uporabo z vsemi pripadajočimi materiali!

Zaradi lažje organizacije – in nakupa ustrezne količine prigrizkov – vas prosimo, da se na dogodek prijavite preko spletnega obrazca.

Za vsa morebitna vprašanja sva vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti: 01 433 40 24 ali vesna.strlic@filantropija.org, katarina.rotar@filantropija.org.

Aktivnost izvajamo v okviru projekta Powered by V – Engaged Volunteering for the Future of EU Values, s katerim partnerji iz Hrvaške, Slovenije, Irske, Danske, Belgije in Poljske raziskujemo, kako lahko s prostovoljstvom, predvsem prostovoljstvom mladih, okrepimo in promoviramo vrednote EU. 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor