Povabilo k pripravi poletnega kataloga za mlade

Vse organizacije, vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, vabimo k skupni pripravi dveh katalogov – eden bo za celotno Slovenijo in drugi za območje Mestne občine Ljubljana. V katalogih bodo predstavljena prostovoljska dela, v katera se v poletnih mesecih lahko vključijo mladi prostovoljci in prostovoljke.

 

Poletni_katalog_2024_1

Vabimo vas, da premislite, kako bi lahko mlade tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami vključili v prostovoljske aktivnosti in jim s tem ponudili priložnost, da naredijo nekaj dobrega in se ob tem tudi učijo za življenje, morda spoznajo kakšen poklic, stkejo nova prijateljstva in pridobijo nekaj izkušenj.

 

Vse prostovoljske priložnosti bomo zbrali in objavili v obliki spletnega kataloga, ki bo javnosti dostopen junija 2024 na www.prostovoljstvo.org, posredovali pa ga bomo tudi šolam, univerzam in mladinskim organizacijam, medijem ter spletnim portalom.

 

V katalogu bodo s posebnim znakom označene medgeneracijske aktivnosti ter tista dela, v katerih lahko sodelujejo tudi mladoletni prostovoljci_ke, vendar morate ob tem pridobiti naziv Mladim prostovoljcem prijazna organizacija.*

 

Vabimo vas, da prostovoljska dela zapišete v Prijavnico, ki jo v celoti izpolnjeno pošljete na sabrina.lever@filantropija.org do petka, 24. maja 2024! Predlagamo, da priložite tudi kakšno fotografijo.

 

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

 

*Tiste organizacije, ki tega še niste uredile, pa bi želele, najdete vsa navodila v Priročniku o kriterijih za pridobitev in preverjanje znaka. Organizacije, ki ste znak pridobile že v prejšnjih letih, ponovne izjave ne potrebujete.

 

Deli prispevek:
  • Cara Mengekstrak Domain dari URL di Notepad++
  • WordPress CMS Checker
  • slot gacor